Daca barbatul urineaza si isi spala penisul inainte de a incepe actul sexual, in acel caz in mod cert si sigur din uretra penisului urina va elimina toate resturile de sperma ramase in urma unei ejaculari recente. Fiindca dupa urinare NU pot sa mai existe nici urme de sperma si nici eventuali spermatozoizi care sa mai fie apti sa mai poata fecunda ovulul in cazul in care ar exista, reiese ca in aceste conditii este imposibil sa se poata forma sarcina fiindca ai afirmat : ''... daca sunt in perioada fertila dar nu si-a dat drumul in mine, ci afara?'' Multa sanatate!
Sanse foarte mici. Citeste aici
https://euromaterna.ro/media/contraceptie_coitus-interruptus.php
Poți dacă ai mai avut vreo ejaculare cu ceva timp înainte că rămâne spermă pe canal care ajunge în vagin dacă se întâmplă fix atunci să ai scurgerea aia care curăță canalu.
Pai si daca a urinat si s-a spălat inainte?
Urinat de câte ori
Daca barbatul urineaza si isi spala penisul inainte de a incepe actul sexual, in acel caz in mod cert si sigur din uretra penisului urina va elimina toate resturile de sperma ramase in urma unei ejaculari recente. Fiindca dupa urinare NU pot sa mai existe nici urme de sperma si nici eventuali spermatozoizi care sa mai fie apti sa mai poata fecunda ovulul in cazul in care ar exista, reiese ca in aceste conditii este imposibil sa se poata forma sarcina fiindca ai afirmat : ''... daca sunt in perioada fertila dar nu si-a dat drumul in mine, ci afara?'' Multa sanatate!
Cred ca am dat acelasi raspuns toti de 100000 de ori. Nu ai cum sa ramai insarcinata
Cam acelasi raspuns de un milion de ori:
DA, POTI RAMANE INSARCINATA
in timpul actului sexual, barbatul poate scoate 1-2 picaturi de sperma fara sa aiba orgasm, MI S-A INTAMPLAT MIE PERSONAL!
asa ca prezervativ data viitoare
Ba nu si-a dat drumu in ea. Ci afara
Nu ai inteles deloc ce am scris eu!
exact ca NU despre ograsm era vorba
incearca sa cauti pe google inainte sa bati campii degeaba!
Pai si nu simti?
Precizez ca întrebarea e doar pentru o partida, nu mai multe una dupa alta neprotejate. Doar o partida, neprotejat cu ejaculare afara, in perioada fertila.
Ideea e asa: incerci sa amani ejacularea, ajungi la un punct in care se forteaza si reusesti sa il depasesti, iar apoi poti sa ai impresia ca e doar lichid seminal, dario chiar ti-a dat un link, iar intrebarea ta, din pacate se incadreaza, nu ai intrebat cate sanse sunt (intr-adevar sunt FOARTE MICI), ci ai intrebat "daca poti sa ramai insarcinata"
raspunsul este DA, oricat de mici ar fi sansele
Si daca e doar o partida si inaintea acesteia, el a urinat si s-a spalat, exista sansa la acel lichid pre-ejeculator?