Depinde de circumstante, daca incerci sa aperi pe cineva pentru care iubesti, fizic sau verbal poate. Dar daca incerci sa fi posestiv cu acea persoana, este mai rau decat ai incerca sa ii faci rau tu.
Iubirea dupa mine este detasarea de o alta persoana, nu trebuie sa ai incredere nici sa fi posesiv. Este si din cauza ca de mici suntem invatati ca este cineva potrivit pentru noi, cu care o sa traim pana la adanci batraneti si ne va iubi doar pe noi. NU exista asa ceva, deoarece cel putin din partea femeilor este o iubire conditionata.
Trebuie sa scapi in principal de mentalitatea de a pierde pe cineva, nu iti apartine acea fata, nu ai cum sa o faci sa stea doar langa tine https://therationalmale.com/2012/01/23/plate-theory-vi-abundance-scarcity/
Biologia fetelor nu a fost facuta doar pentru un singur baiat asta trebuie sa acceptam nu avem ce face.
Normal că nu a stat roxy cu tine dacă te-ai comportat cu ea cum ai zis.
Cu roxy a fost invers, ea a fost posesiva eu indiferent, apoi eu am hotarat ca ne desparte munti prea inalti ca sa continuam relatia
Nu,am rupt orice legatura cu ea, din ziua respectiva, a fost greu roxy dar asta e
Rational accept asta dar emotional nu pot accepta asta, de asta nici nu-mi doresc o relatie ca sigur va fi infidela si ma va insela
AndreeaI012452 întreabă: