Poate din cauza că te visez mereu, azi am hotărît să îţi scriu. Ce anume? Încă nici eu nu ştiu precis, căci simplu scriu, fără să mă gîndesc care va fi următorul cuvînt. Poate încep prea banal, dar ştii şi tu că cel mai important sunt simplele cuvinte ce curg din inimă.
Îţi aminteşti cînd ne-am văzut pentru prima oară? A fost ceva simplu, doar o privire, poate că a fost o întîmplare, ambii, în acelaşi timp, în acelaşi loc, sau poate că aşa şi trebuia să fie?! Mi-ai plăcut, am început să comunicăm, am trecut prin multe etape împreună: simple priviri, simple cuvinte scrise pe internet, simple emoţii şi simpla frică măcar de a spune un simplu "Salut" cînd te vedeam, noi încercări, apariţia noilor sentimente, prietenie, ură, prietenie, şi din nou acele simple priviri, acele simple cuvinte scrise pe internet, acele simple emoţii şi acea simplă frică... ceva a mai fost aici la mijloc- primul nostru sărut. Îţi aminteşti? Straniu şi în condiţii încă şi mai ciudate, dar totuşi de neuitat! Alături de tine mă simt deosebit, ţie îţi pot zice orice, şi asta pentru că am încredere în tine, mereu mi-ai demonstrat că eşti anume TU, acel pe care mi-l doresc să mă călăuzească, şi ţi-am mai spus cîndva: Este greu să rezişti cînd eşti singur pe acest Pămînt, cred că mai înţeles. Ştiu că nu îţi place cînd ocolesc răspunsuri concrete la întrebări fixe, dar totuşi îmi permiteai să o fac întotdeauna. Mereu spuneam că nu ştiu ce reprezintă Dragostea, de fiecare dată răspundeam la fel, dar nu atunci... Îţi aminteşti cînd simplu m-ai întrebat : Mă iubeşti?, Am răspuns la fel de simplu: Da! ţi-am trezit un mare interes prin acest răspuns neaşteptat şi ai dorit să afli totul. Ştii, niciodată nu te-am minţit pînă în momentul cînd te-am făcut să crezi că am glumit răspunzînd atunci da, dar am făcut-o pentru binele tău, mă doare, dar asta e, eşti fericit, cred în asta iar dacă nu e corect, să ştii că dacă vei avea curajul cîndva să te apropii de mine şi să mi-o zici, voi face totul pentru a-mi corecta greşeala făcută acum. Ştii că fac orice pentru tine, pentru binele şi prosperarea ta. Din zi în zi devin tot mai nebună, zi-mi: De ce? nu pot să descriu acest sentiment ce mă cuprinde strîns şi nu doresc să mă lase, deci, răsuflu prin tine, îţi simt bătaia inimii, ştiu multe despre tine, dar tu ştii mai multe despre mine, mă tem că poate chiar prea multe.
Nu le-am rostit nimănui pînă acum aceste cuvinte, ceea ce dovedeşte că pentru mine "Te iubesc" este ceva extrem de special şi nu pot să le rostesc oricînd si oricui, însă oricît de speciale nu ar fi cuvintele, oricum ele n-o să spună despre toată dragostea ce se poartă în sufletul meu. Cel mai mare vis al meu eşti Tu, îmi doresc să te am mereu alături.
Ţi-am înghiţit sărutul într-o zi.
Hai, fără supărare, căci recunosc cinstit,
avea gust bun - deşi, cam acrişor - de portocale.
şi m-am gîndit - eh, gînduri de copii,
că de înghit sărutul, din cîteva felii
măcar un sîmbure, cîndva, va încolţi
şi voi avea livada de săruturi,
De-ale tale!
Nu îţi Mulţumesc pentru că Eşti şi nici pentru ce m-ai făcut pe mine, Simplu îţi Mulţumesc!
P.S: Mereu vei fi acea Scînteie ce mă poate Aprinde doar cu un Gînd!
Ia sa imi etalez talentul
Ooo draga mea.in clar de luna,stelele privindu-ne,sub aripile protectoare a iubirii noastre,atingandu-ti obrajorii,atingandu-ti buzele,ma faceai sa cred ca esti un cub de gheata, iar atunci cand te tineam la piept simteam cum te topesti, cum fiecare picatura de iubire se scurge prin corpul meu.inflirtandu-se pana in adancul inimii...simteam ca am aproape o raza de soare, o stea uimitoare, care imi dadeau fiori si un val de emotii traversand prin corpul meu.Privindu-te in ochi intram intr-o alta lume, intr-o lume pe care doar noi 2 ne-o construiam si faceam toate visurile sa devina realitate... Draga mea.Ai mare pret in ochii mei!
sa nu radeti de mine.asa sunt eu mai romantic
fundoi?:X:X:X
Cu tine totul a inceput cu o mica gluma a continuat cu un mic zambet, apoi un beep si un buzz si s-a ajuns la o imbratisare, un sarut si o mangaiere.In acest moment am ajuns sa tine enorm de mult si chiar sa te iubesc. Iubirea este cel mai important lucru din aceasta lume cruda.Pentru lume iubirea nu este importanta la fel ca tine, pentru ei esti doar o simpla si singura persoana dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume, aceea persoana sunt eu.Pentru mine esti totul, esti tot ce mi-am dorit in aceasta viata.Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti iar eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa le pot marturisi dar doar prin doua cuvinte iti marturisesc iubirea ce ti-o port " Te Iubesc"
Sometimes, it's morning. and i've forgotten to brush my hair again. or how to tie my shoes or what my name sounds like. and that i don't believe in anything anymore. and that's when i realize that i'm losing little pieces of myself to you.
and the tip of my tongue is stained with the taste of stale paint from the renovating you've done with my mind. and for the next four hundred and seventy three and a half hours i'll be staring at the ceiling. since i'm waiting for your flavor to fade. or maybe i'm just waiting for you to come back to me. since my fingertips are losing their feeling. and the strands of my hairs are splitting. i'm aging in reverse. or fast forward. and the next time you see me, i'll be older than i've ever been before. so press play. since i'm sick of being stuck on pause.
and some days, when i'm waiting for the earth to move again, i count every one of my eyelashes and measure the distance it would take for them to fall so i can calculate all the wishes i'm missing. and in a hundred and fifty one days, maybe i can wish that you never happened or maybe i can wish that you really did love me. and sometimes, i pray since i like the feel of your name in my mouth and the way that pretend tastes and the fact that maybe repeating something is enough to make it true. but the truth is this feeling is the exact opposite of believing.
and right now, i want to be twenty three minutes into forgetting you but instead i'm watching your lies change shape as i go backwards through my memories. i like to watch your carefully pronounced vowels wrap into endless loops where you and i become concentric circles since that's all we are. we'll never touch and we'll never go anywhere again.
but all i am are my words. and sometimes, they're not enough. and maybe i've wasted the last forty seven minutes trying to convince myself that "love" and "in love" are two very different concepts. maybe they're not. and maybe if they are, it doesn't matter. since maybe i say i'm not in love. but i'm a liar. the problem is so are you. you once told me, my heartbeat was your favorite song. well, broken hearts don't beat anyway.
[e trista, dar e de dragoste.]
Vreau să mă arunc în braţele tale şi să fugim departe.
Acum. Şi cât mai departe.
Mă infestezi pe zi ce trece, eşti ca un drog. Nu mai pot scăpa de ideea că exişti şi că mi-ai umplut inima de venin. Venin şi miere. Stagnezi în mintea mea, mă inunzi cu veninul tău amar şi cu privirea ta. Mă ucizi încetul cu încetul, mă transformi într-o lunatică nebună care-ţi strigă numele. La fiecare pas văd ochii tăi, mă vânează. Mă orbesc cu frumuseţea lor.
Aş coborî în Infern pentru tine. Aş înfrunta diavolul, doar să ştiu că îmi voi găsi refugiul în braţele tale, într-o îmbrăţişare care să mă sufoce, să mă ardă. Aş merge până la capăt de lume, legată şi biciuită, dacă aş şti că o să-ţi văd din nou ochii, privirea, chipul.
Eşti ca un Mephisto de care m-aş lăsa posedată. Uneori indolenţa ta mă răneşte, ca şi cum ar trece mii de cuţite prin mine. Alteori, simt obstacolele peste care aş trece cu orice risc, doar să ştiu că o să te am.
Nu ştiu cât de oarbă am fost înainte să te cunosc. Mi-ai deschis ochii şi m-ai luminat. Străluceşti acolo, undeva, pentru mine. Mă captivezi, mă obsedezi, mă atragi în capcana ta infinită. Te-aş aşeza pe un piedestal, ca pe un idol, dar nu mi-ar ajunge anii şi secundele să-ţi spun cât de iubesc. Hai să fugim departe, şi să călcăm în picioare zidul care stă între noi! Vreau să mă pierd de toate, mai puţin de tine. Eşti totul şi nimic. Eşti începutul şi sfârşitul.
Distanţa e atât de mică, şi totuşi pare fără de sfârşit. Cum aş putea să-ţi spun ce simt? Cum aş putea să-ţi mai simt îmbrăţişarea încă odată, şi momentul să dureze la nesfârşit?
Aş răsturna Pământul pentru tine. Nimeni nu m-a făcut să mă simt atât de întreagă, frumoasă şi fericită cum ai făcut tu. Nimeni nu-mi va şterge din amintire momentul când ţi-am văzut ochii prima dată. Nu puteam să-mi ascund lacrimile şi încercam să schiţez un zâmbet fals. Nu plângeam pentru tine, dar acum aş plânge, aş râde, aş muri şi aş reînvia doar de dragul tău.
Te iubesc. Şi mai mult. Mai mult pe zi ce trece.
Fă calvarul ăsta să se oprească.
A ta, R.
Mary_Maryana_1995 întreabă:
Mihaela178 întreabă: