| georgiana5577098 a întrebat:

Postinor2 împiedică fertilizarea spermei? Prezervativul s-a rupt iar iubitul meu a ejaculat in mine, cu o zi înainte am avut cel mai mare risc de a rămâne însărcinată. După 30 de minute de la actul sexual am luat Postinor2. Am auzit zvonuri ca daca cu o zi inainte de actul sexual am ovulat efectul pastilei este 0 dar nu cred acest lucru deoarece ovulul este valabil intre 12-24 de ore(iar eu practic am facut sex după o zi de la ovulație) deci nu înțeleg de ce pastila nu si-ar mai face efectul(după spusele altora). Vreau si eu sa ma lămurească cineva..sunt speriată.

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Cu cat este administrat mai repede dupa contactul sexual cu atat este mai eficient - 95% in primele 12 ore. Nu cred o sa ramai insarcinata

19 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, pentru linistea ta fă un test de sarcina la sfarsitul acestei luni pe 31 in ziua de revelion, si intre timp ar fi bine sa te vada un medic ginecolog faci o ecografie abdominala si va lămurii aspectul sarcinii, numai lua postinor, i ti deregleaza tot organismul, ce varsta ai? Sanatate multa si ai grija de tine, o zi superbă i ti doresc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai luat postinor stai linistită nu esti deloc însarcinată ăla a impiedicat sperma sa ajunga la ovul.

| georgiana5577098 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sper sa fie asa...

| Eireann a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Prezervativul si diafragma sunt metode de bariera. Cand iei pastila de a2a zi se presupune ca sperma a ajuns la ovul, ba chiar a avut loc fecundarea. Pastila previne implantarea.

| georgiana5577098 explică (pentru Eireann):

Deci am sanse de a rămâne însărcinată?

| georgiana5577098 explică (pentru Eireann):

Multumescc

| Eireann a răspuns (pentru georgiana5577098):

Cu cat este administrat mai repede dupa contactul sexual cu atat este mai eficient - 95% in primele 12 ore. Nu cred o sa ramai insarcinata

Răspuns utilizator avertizat
| JustStitch a răspuns:

O sa avem un nepotel. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

| Trefla15 a răspuns:

Am auzit ca de la pinor2 asta faci trigemeni