| petreleon a întrebat:

Pot avea o relație înainte de a-mi forma o carieră profesională? Dacă da, care sunt pașii? Cum îmi găsesc persoana potrivită și ce trebuie făcut după astfel încât să nu cad în ridicol?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Urasc persoanele ce incep sa spuna chesti de genul "fa ceva in viata, fa bani, ia de munca si pe urma fa-ti o relatie" de parca cineva poate controla asta.
Daca nu ai o relatie amoroasa inca, dar vrei sa ai numai de dragul de a avea mai bine renunta si daca ai posibilitatea mai mare de a munci munceste. Daca in schimb te-ai indragostit de cineva, nu este nimic gresit sa incerci sa iti creezi o relatie stabila ca nu te incurca cu nimic la locul de munca.
Nu stiu ce cauti tu de fapt: un pretext sa nu mergi la munca si pe cineva care sa te ajute financiar, sau doar curiozitatea de a avea o relatie?

| petreleon explică (pentru Freya1):

Caut să-mi satisfac curiozitatea și să-mi acord afecțiunea unei fete care nu este deja luată.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e recomandat altfel cariera va ramane o amintire. Cand stai cu cineva bani ii pierzi aiurea in cazul tau pentru 3 gauri si nu iti permiti chestii personale importante

| sofisis a răspuns:

Ce treaba are sula cu prefectura? Nu are nimic de'a face cariera cu dragostea si relatiile. Le poti avea in orice ordine se nimeresc.

| alina2k18 a răspuns:

Oh yeah, si eu vreau pasii si ce trebuie facut dupa - ca la cartewinking

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Esti mult prea egoista! cu un vibrator si 18 ore de "cariera" te poti considera feriita.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu există nişte paşi care îţi asigură că o să ai o relaţie frumoasă.

| SandraEve a răspuns:

Deja ai cazut in ridicol punand aceasta intrebare. Cum adica, sunt niste pasi?
Wtf...copiii din ziua de azi :O