anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot face un test de sarcina in timpul menstruatiei?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, menstruatia nu influenteaza rezultatul testului de sarcina, daca ai grija ca in proba de urina sa nu fie mult sange care sa dilueze urina si sa dea un rezultat fals negativ.

Răspuns utilizator avertizat
| costyn162 a răspuns:

Ca sa fii sigura cred ca poti astepta o saptamana sau cat dureaza menstruatia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, pentru ca te-ai gandit cred la menstruatie peste sarcina, da poti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Azi mi-am facut un test de sarcina si mai am ciclu si mi-a iesit pozitiv, sunt gravida sau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astept raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O doamne, eu sunt in ultima zi a ciclului., imi curge foarte slab, ieri mi-am facut testul si a iesit negativ, insa eu sunt oarecum indoita, daca as avea o sarcina as stii sigur la 2 luni, ma gandesc, sau nu? acum 2 luni fostul ( fost, deoarece imi inchide telu in nas cand a auzit de o probabila sarcina) a lasat in mine, si nici n-am simtit si nici nu mi-am dat seama, iar a 2-a zi mi-a si venit ciclul, am de 3 luni ciclu, da de 2 saptamani am greturi, varsaturi si dureri insuportabile de spate, oare simptomele nu apareau imediat la cateva zile? e adevarat ca imi era foarte rau si aveam varsaturi si diaree in primele zile dupa, nu mai inteleg nimic, testul de ieri mi-a aratat negativ! va rog frumos! orice sugestie e binevenita, deoarece daca as fi insarcinata as avea aproape 3 luni! si nu-mi doresc un copil, am doar 20 de ani, facuti in data de 9 oct! helppp!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se poate asa ceva pentru ca e sange si urina iar nu poti afla nnimic! testele de sarcina se fac la jumatatea luni cel ma sigur!

| roxxu a răspuns:

Daca ai mentruatie peste sange iti poti face testul pentru a fi sigura...insa nu cred ca e riscul prea mare...insa ai grija sa ti`l faci cand nu iti curge f tare sangele acela pentru a nu intra in contact cu urina f mult. :* bafta.