anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot fi insarcinata daca aveam sperma pe mana s-a uscat dar nu m-am spalat, si m-am dus la baie si am urinat, pe hartia igienica se poate sa fi fost vreun spermatozoid sa intre in locul ala cand m-am sters? mie imi e foarte frica, dar nu am avut contact mi-e teama doar sa nu se fi pus pe hartia igienica

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca e posibil. Dar ar trebui sa fii mai atenta la igiena. Mi se pare o minima masura de igiena sa te speli pe maini inainte de a urina (indiferent daca ai sau nu sperma pe maini).

| Malvina24 a răspuns:

Stai calma, nu esti insarcinata!

| Barajag a răspuns:

In primul rand cand vei mai face sex, igiena sa fie pe primul loc, in al doilea rand nu uita de anticonceptionale sau bineinteles cunoscutul PREZERVATIVbig grin, asa nu vei mai avea dubii ca vei ramane insarcinata.Bafta!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nici de era pe hârtie igienică nu cred că riscul ar fi fost prea mare. Este nevoie de penetrare pentru ca spermatozoizii să ajungă la ovul, iar singuri nu ştiu cât de mult pot umbla.

| Alina_9354 a răspuns:

Nu patesti nimic daca a trecut ceva timp si sperma era uscata...deobicei spermatozoizii mor si in contact cu urina!

| llllllllllll a răspuns:

Dupa parerea mea nu cred ca poti ramane insarcinata deoarece spermatozoizii in contact cu aeru dupa arpoximativ 20 de minute mor. M-ai ales daca s-a uscat. Data viitoare ai grija sa te speli pe maini.
Succes!

| Crisu_8081 a răspuns:

Sa inteleg ca nici tu n-ai tinut post? PS: s-a evaporat spermatozoidul, stai calma.

| dydy22 a răspuns:

Nuai cum sa ramai insarcinata, are dreptate alina dar data viitoare ai grija tu, ca baieti nici atat parerea mea ca baiat

| imiplacemov a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata. Asta e o intrebare cam exagerata. Spermatozoizii nu traiesc mai mult de cateva minute. Mai ales pe hartia igienica. Stai linistita.

| dienuk a răspuns:

Hai fraateee straight face
nu.

| blacksnow a răspuns:

Stai cat se poate de calma nu se poate intampla nik...decat daca vrei u sa o mai faci o data luna viitoare vezi daca iti intarzie ciclul menstrual si daca iti intarzie du-te la farmacie si ia un test de sarcina

| Robert5678 a răspuns:

Data viitoare, pune si tu un neuron pe aceea hartie igienica si apoi stergete cu ea pe cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E clar.Eu am vazut si mai si. Faceam baie cu prietena la strand si doi insi faceau dragoste in apa in acelasi bazin si probabil ca el a ejaculat in bazin ca mi-a lasat prietena insarcinata nenorocitul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Habar n-am, draga mea nu e domeniul meu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci sperma nu era " in tine ", " in prezervativ ", ci in mina ta!
De sex normal ai auzit? Ce faceai cu sperma-n mina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea cred ca e posibil.Prea putine sanse daca era uscata. Dar tine minte sa te speli pe maini si inainte si dupa ce mergi la toaleta.Asta e igiena normala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mamam ce mai rad...ma bucur ca sperma a nimenrit pe mana si apoi pe hartie, bucurate ca nu a ajuns in furitza.