Nu cred ca e posibil. Dar ar trebui sa fii mai atenta la igiena. Mi se pare o minima masura de igiena sa te speli pe maini inainte de a urina (indiferent daca ai sau nu sperma pe maini).
In primul rand cand vei mai face sex, igiena sa fie pe primul loc, in al doilea rand nu uita de anticonceptionale sau bineinteles cunoscutul PREZERVATIV, asa nu vei mai avea dubii ca vei ramane insarcinata.Bafta!
Nici de era pe hârtie igienică nu cred că riscul ar fi fost prea mare. Este nevoie de penetrare pentru ca spermatozoizii să ajungă la ovul, iar singuri nu ştiu cât de mult pot umbla.
Nu patesti nimic daca a trecut ceva timp si sperma era uscata...deobicei spermatozoizii mor si in contact cu urina!
Dupa parerea mea nu cred ca poti ramane insarcinata deoarece spermatozoizii in contact cu aeru dupa arpoximativ 20 de minute mor. M-ai ales daca s-a uscat. Data viitoare ai grija sa te speli pe maini.
Succes!
Sa inteleg ca nici tu n-ai tinut post? PS: s-a evaporat spermatozoidul, stai calma.
Nuai cum sa ramai insarcinata, are dreptate alina dar data viitoare ai grija tu, ca baieti nici atat parerea mea ca baiat
Nu ai cum sa fi insarcinata. Asta e o intrebare cam exagerata. Spermatozoizii nu traiesc mai mult de cateva minute. Mai ales pe hartia igienica. Stai linistita.
Stai cat se poate de calma nu se poate intampla nik...decat daca vrei u sa o mai faci o data luna viitoare vezi daca iti intarzie ciclul menstrual si daca iti intarzie du-te la farmacie si ia un test de sarcina
Data viitoare, pune si tu un neuron pe aceea hartie igienica si apoi stergete cu ea pe cap.