Nu te baza pe simptome. De obicei ele apar la 40-45 de zile de la conceptie si multe femei nu au nici un fel de simptome in primul trimestru. Asadar, da, poti fi insarcinata in 35 de zile fara nici un simptome, dar un test de sarcina se va pozitiva cu certitudine la aceasta varsta a sarcinii, la orice ora din zi.
Pai atunci cum sa ramai insarcinata daca dl nu a ejaculat! Nu-l crezi pe cuvant, am impresia! Si poti fi si insarcinata si sa nu ai nici un simtom.Deocamdata! Ia un test din farmacie si lamureste problema.
Am cunoscut odata un caz care abia la 7 luni a aflat ca e insarcinata! oricum, 35 de zile, e cam putin sa iti dai seama fara un test...
Nu iti strica cheful, oricum acum nu mai poti schimba nimic. Fa testul de sarcina si daca este cazul incepe sa oftezi. Cu toate acestea, daca de la necazul respectiv ai mai avut o data ciclu, ai sanse 90% sa fii ok (adica sa nu fi ramas insarcinata). Oricum, este bine sa inveti ceva din asta.
Am facut 2 teste primul la 27 zile a iesit negativ al 2 la 31 zile, dupa 10-15 min la geam daca ma chioram vedeam a 2 liniuta o urma slaba, dar la lumina camerei nu se vedea nimic, ce sa cred? test surecheck