| Sara2 a întrebat:

Pot fi insarcinata la 3 teste negative? facute primul dupa 21 zile, al 2 dupa 24 zile al 3 dupa 30 zile, vreau sa il parasesc si de aceea vreau sa fiu sigura ca nu sunt, nu ma criticati, am motivele mele

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista o posibilitate foarte, foarte mica, fiindca nici testele nu sunt imbatabile. Mergi la ginecolog si vei afla cu certitudine.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu esti insarcinata cu siguranta.

| albastrel a răspuns:

Nu te criticam si nu cred ca poti fi insarcinata daca la cele 3 este a iesit rezultatul negativ.bafta!

| valThina a răspuns:

Te poti duce la un control si vei stii sigur daca esti sau nu daca tu crezi ca acele teste ar putea sa iti dea un rezultat eronat, cu toate ca nu cred ca poti fi insarcinata

Răspuns utilizator avertizat
| andalu a răspuns:

Nu avem de ce sa te criticam, si daca ar fi existat motive tot nu am fi fost noi in masura sa o facem.
Foarte rar se intampla ca un test de sarcina sa dea gres.Cum tu ti-ai facut deja 3, parerea mea este ca nu exista nicio sansa sa fii insarcinata!

| Roby67 a răspuns:

Nu-ti fa probleme, testele sunt sigure.

Pagina asta se numeste TPU (toti pentru unu) si nu TCU (toti critica unu)!

| trololololol a răspuns:

In general testele isi bat joc de tine. E un hobby. Daca 3 au zis ca nu esti, poate le-ai tinut aproape unele de celelalte si au complotat impotriva ta.
tl; dr: de ce ai crede ca 3 teste negative pot insemna unul pozitiv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești însărcinată, poți să începi să strângi bani de papuci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic, dupa 3 teste negative nu ar trebui sa mai ai aceasta dilema, dar pentru a fi sigura consulta medicul. Dar nu inteleg de ce depinde decizia ta de a intrerupe relatia de testul acesta? Daca ai fi insarcinata te-ai casatori cu un om pe care nu-l mai vrei aproape? Sa nu faci niciodata asa ceva. Unui copil ii este mai bine cu un singur parinte fericit decat cu doi, dar nefericiti.