Se poate. Dar nu poti niciodata garanta ca se ramane la stadiul de prietenie o viata intreaga. Dar se poate sa fii si ani buni doar prieten cu o persoana de sex opus. Eu argumentez prin viata mea. Am foarte multe prietene. Si ne intelegem de minune. Vorbim sincer si deschis despre orice.
Baieti, voi confundati dragostea cu prietenia. Prietenia intre un baiat si o fata se dovedeste atunci cand fata te ajuta sa te cuplezi cu prietena ei cea mai buna (e dovada, ca nu te place, si ca te considera un tip destul de bun pentru bfful ei).
Tot ce ziceti voi...sunt doar aberatii.
Eu cred frumoasa domnisoara ca tu, de fapt, il iubesti pe acest baiat la care te "referi".
Da...(din pacate). argumente...hmm? Pai sa o iau cu inceputu, desi cred ca voi scrie un roman. La mine in clasa a venit acum 5 ani o fata(eram in generala inca) d care m-am indragostit din primul moment in care am vazut'o. Eram(sunt) nebun dupa ea.Este superba, corp frumos, niste ochi de te omoara.ma rog, ca deviez d la subiect. Asa, si am fost 2 ani colegi d banca. Bineinteles ca astfel ne'am imprietenit, da prieteni fff buni, best friends. I'am spus in cele din urma ce simt pentru ea, frumos cu texte, atmosfera, socoteli, insa m'a refuzat, si d mai multe ori dupa aceea. O vreme s-a distantat de mine, insa a revenit repede inapoi pentru ca dupa cum am spus, eram prieteni. Am ajuns sa ne spunem totul, dar absolut totul. Mergeam impreuna incoace si incolo, afara, in oras etc, dar doar ca simpli amici. Fiecare, si eu si ea am fost cu multi/multe in timpu asta. Imi spunea si ce facea cu prietenu ei, pe unde o atingea, unde mergeau, ce vorbeau de toate. Si eu la fel ei. S'a desp d unul la care chiar tinea si am ajutat'o cat am putut sa treaca peste, sa nu mai planga. Nu a trecut app nici o zi fara sa'i spun cat de mult o iubesc, ca as face orice pentru ea si ca imi pare rau ca nu vrea nimic mai mult decat prietenie. Ea se uita in ochii mei, imi spune multumesc si atat.Ar mai fi multe de zis, da deja am scris destul. Asta ar fi un exemplu, in care eu vad in ea fata visurilor mele, si ea in mine un fff bun prieten.Insa sa fie DOAR prieteni fara ca vreunul dintre ei sa simta macar putin ceva mai mult, mai rar, insa nu pot spune ca nu se poate. Se poate ca unui baiat sa'i placa o fata, sa se imprieteneasca cu ea si baiatul asta sa aiba el un pr bun care ar merge peste tot cu ei, si astfel prietenul lui sa devina amic cu fata, fara alte ganduri.Ca asta ar fi. Bafta, si daca ai vreun baiat amic, gandeste'te ca e posibil sa simta ceva pentru tine
Sa faca cineva un film dupa pocestea asta, smr, ca chiar m.as uita la asa ceva.
Sinceritate maximă
Imposibil sa nu te indragostesi, mai ales daca sunt prieteni buni nu rahaturi de amici, de ex. faci o formatie de rock si solistul e o fată e imposibil sa nu te indragostesti de ea
Sigur ca da, eu sunt prietena cu un baiat de cand aveam 3 ani, suntem doar prieteni, nimic mai mult...bine,adevarul este ca intr-un anumit timp se pot intampla diverse lucruri
Sigur ca da, eu sunt prietena cu un baiat de cand aveam 3 ani, suntem doar prieteni, nimic mai mult...bine,adevarul este ca intr-un anumit timp se pot intampla diverse lucruri
Întrebarea aceasta a mai fost pusă de câteva ori pe site şi am răspuns şi eu de vreo două ori. Voi copia unul din răspunsurile mele:
Leonard Cohen spunea ca,, O prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e ori ipocrizie ori masochism"
NU există. Întotdeauna unul dintre cei doi se îndragosteste de celalălt chiar daca nu o spune. Dacă o spune, atunci a luat sfarşit prietenia lor sau tocmai a inceput o poveste de iubire.
Înainte să-mi daţi stupid gândiţi-vă puţin strict la relaţia dintre un băiat şi o fată, nu dintre cupluri de căsatoriţi sau te miri ce.
Ce am spus eu poate fi confirmat şi de zecile de întrebări de pe acest site care conţin afirmaţii de genul,, m-am indragostit de cel/cea mai bun/bună prieten/ prietenă a/al meu/mea".
O inrebare foarte buna
Si nu o fata si un baiat nu pot fi doar prieteni!
Cel mai buna "prietena" a mea a fost un baiat.Nici nu stiu cum ne-am cunoscut, eram bebelusi maele noastre fiind si ele bune prietene veneau una pe la alta si ne lasau pe noi in camera.Ne jucam, vb si cam atat! La 11 ani eu m-am indragostit de el si nu stiam cum sa ii spun eram sigura ca el nu ma place!
M-am decis sa il uit si sa-mi fac alti prieteni si alt "iubit"! Eu intr-o zi i-am spus ca imi pl de un baiat de acolo din cartierul meu!
El s-a enervat si mi-a spuse cine? de idiotul ala? Ala e un dragat! si tot incepea sa-l insulte.Si eu i-am zis gata terminate ca doar imi pl si mie de el, doar nu esti gelos? si am inceput sa rad. El m-a prins si m-a sarutat si a spus ca e gelos...etc
De atunci de la 11 ani pana acum 15 ani suntem impreuna si il iubesc foarte mult! Nu cred ca ar mai exista alt baiat in viata mea!
DECI REZULTA CA RARE ORI SE INTAMPLA CA O FATA SI UN BAIAT SA FIE CELI MAI BUNI PRIETENI!
Cel putin eu asa cred!
Eu cred ca se poate. Eu am un prieten pe care il iubesc, dar ca pe un frate si nu mi'as putea imagina o relatie cu fratele meu.Si el ma vede ca pe o sora si ne intelegem foarte bine, dar nu o sa fim niciodata impreuna. El are oricum prietena de jumate de an, si de cand suntem noi amici amandoi am avut mai multe relatii. Poate ca prieteniile fata-baiat sunt rare dar eu personal cred ca exista.
Dap pot fii sunt ff bun prieten cu o fata cu care am stabilit de cand am realizat am2 ca vom fi ff buni prieteni numai prieteni chiar daca poate de ex mie mi-a placut de ea sau invers eu personal mi-am dat 2 palme si gata chiar daca e greu nu e imposibil
Nu văd de ce nu ar putea. Cel mai bun prieten al meu este băiat. Ne cunoaştem din clasa I şi ne întelegem perfect. Între timp am fost şi împreună o dată . Dar după ce ne-am despărtit, am rămas foarte buni prieteni, ba chiar cei mai buni . Cum a spus cineva mai sus, suntem mai mult soră-frate. Şi de asemenea am multi amici băieti.
Pot fi doar prieteni pana la un moment dat . Pana cand unu dintre ei simte ceva mai mult pentru celalat. Dar daca tine mult la aceea prietenie, poate sa renunte la ideea de ' relatie '. Dar ar avea de suferit :-
Daa...
Eu una ma inteleg mai bine cu baietii, pentru ca ei tin mai bine un secret decat o fata, daca vb ca o fata, in fata se da "prietena"si pe la spate te barfeste, un baiat este mai sincer si o zice in fata, daca esti prieten cu el, daca este iubitul tau nu este asa sincer:d
Da, daca nu exista atractie fizica intre ei. Dar uneori se intampla sa mai cazi si in pacat, iar atunci ai doua drumuri pe care o poti lua: ori ramaneti in continuare cei mai buni prieteni si uitati incidentul "(ne)placut", ori va bucurati ca in sfarsit s-a intamplat ceva si continuati sa fiti impreuna
Eu cred ca da, daca ambi au personalitati asemnatoare si nici unul nu arata ca ar vrea mult. Da! Un baiat si o fata pot fi doar prieteni!
O fata si un baiat pot fi si cei mai buni prieteni
Tot ce cont e ca acele persoane sa se inteleaga foarte bine, adica sa stie totul una despre cealalta, sa isi dea sfaturi ca el e baiat poate sa iti dea sfaturi cand fata ar vrea sa fie cu un baiat sau sa ii dea un cadou sau lucruri de genu', si invers. Ei se pot intelege bine si se apara reciproc dar poate dupa un timp ar putea sa se placa, dar relatia lor nu ar putea reusi pentru ca:sunt cei mai buni prieteni si se inteleg foarte bine si nu ar vrea sa strice prietenia, pentru ca iti dai seama ca dpa ce se cearta nu o sa se mai inteleaga asa bine
Nu!
foarte foarte rar se intampla... dar oricm nu cred ca e posibil.
chiar daca unii sustin cu argumente ca sunt ei prieteni.nu stiu ei ce se intampla in sufletul celuilalt
deci cand o fata si un baiat sunt "prieteni". exista sigur ceva fie la unul fie la celalalt
Crede-ma!
pe cuvant de cercetas
Eu am incercat... pana cand m-a intrebat daca vrea sa fim impreuna. Eu zic ca asta e rar, si chiar daca se intampla, pana la urma tot va avea loc o discutie pe subiectul acesta intre cei doi.
Cel mai bun prieten al meu este totodata cel mai bun amant. Am fost prieteni buni aproape timp de 1 an apoi s-au schimbat lucrurile la un film pe care il vizionam impreuna. Niciodata nu mi-as fi inchipui ca am sa ajung sa ma sarut cu cel mai bun prieten al meu. Dar din pacate nimeni nu stie de mine si nu sunt foarte sigura ca o sa fi impreuna pentru ca uneori simt ca doar ma foloseste desi el neaga acest lucru si nu am tupeu sa-i spun ca ori suntem ceva mai mult decat acum adica iubiti ori uitam acele incidente. si revenim la ceea ce a fost la inceput(desi mie una mi se pare imposibil). Parerea mea este ca nu pot fi doar prieteni pentru ca mai devreme sau mai tarziu va aparea ceva care va schimba complet asta!
Normal mai ca pot fi...Adica cel mai bun prieten al meu este baiatSi ne intelegem foarte bine, eu il pot intreba orice el la felSI niciodata n-a fost vorba sa fim mai mult decat cei mai buni prieteni
Gogoshica94 întreabă:
Stelistul întreabă:
George0197 întreabă: