Buna, nu nikidecum, daca l-ai iubit ani la rand... dar inseamna ca el nu vrea sa fie cu tine, sau e cv care va impiedica din moment ce nu esti cu el si zici ca ai prieten...
Nu stai linistita, daca simti ceva pentru el era dragoste si dorinta de al simti aproape, nici de cum ce insinuezi u! poti sa stai linistita!
Nu ai procedat corect fata de actualul prieten, daca el s-ar intalni cu fosta si ar proceda la fel tie ti-ar conveni? Cum te-ai simti?
Din punct de vedere al Bibliei traiesti in curvie daca nu te-ai casatorit cu prietenul tau. (NT, Epist catre Evrei 14:3) Nu stiu de unde se scoate chestia asta ca e curvie sau adulter din perspectiva crestina doar daca dupa ce esti casatorit inseli.
Curva?
nu!
"curva" puteai fi considerata, daca erai casatorita!
dar asa...de unde stii tu ce face el (ma refer la prietenul tau)cand tu nu esti esti cu el!
nici macar alea de pe centura nu sunt curve!
sunt prostituate!
curva esti...cand ai barbat si copii acasa...si tu te dai in "barci"cu altii!
esti doar o femeie .care se daruieste barbatului pe care il iubeste!
Nu poti fi considera o curva daca faci dragoste cu cineva pe care il iubesti si faci acest lucru ca asa iti dicteaza inima, chiar daca in timp apar momentele de dezamagire, viata e plina de surprize. O curva face dragoste contracost, deci e prestatoare de servicii sexuale.
Eu nu cred ca te poti numi curva daca ai facut-o cu un baiat care iti place cu adevarat... a fost atractie si na...curva esti cand schimbi partenerii ca pe sosete...cand faci dragoste contra cost deja se cheama prostitutie...
In ziua de azi lumea iti pune repede eticheta de curva chiar daca tu nu ai facut nimic, e o prostie...sa se uite fiecare in curtea lui si nu in a vecinului...
Dar totusi nu ai facut ceva frumos... ti-ai inselat prietenul, si aceasta aventura s-ar putea sa iti strice relatia...
Ai grija de tine si invata din propriile tale greseli, si nu te mai certa singura ai facut asta este...viata merge inainte!
Nu. dar prietenul daca ar sti poate ca ar zice asta si apoi se poate imprastia zvonul.chiar de ar fi asa tu sa stii ca nu esti.
succes
Nu, in nici un caz... dar de ce nu esti cu el daca il iubesti, de ce ai p altcineva? e posibil sa ii iub pe aman2 sau esti cu actualul din alte motive? ma rog, este problema ta
Dar daca prietenul tau actual s-ar culca cu alta?
Cum ar fi? Eu cred ca ar trebui sa ii spui ce ai facut si sa vezi daca te intelege sau nu, iar daca nu te intelege asta e, uneori e mai bine sa ai costiinta impacata decat sa traiesti in minciuna!
Daca te-as vedea te-as considera o persoana de ultima speta, deoarece ti-ai inselat actualul prieten, nu pentru ca te-ai culcat cu fostul.Scuza-ma ca-ti spun . Deja te consider, mai bine nu te implicai in relatia cu actualul, si nu cred ca il iubesti pe cel cu care te-ai culcat ani la rand, daca il iubeai renuntai la actualul.Cred ca pe actualul il iubesti mai degraba, si pe fostul il tii doar pentru ''dotari''. Rusine!
Poti fi considerata de catre prietenul tau pentru ca i-ai inselat increderea, dar ca si caz general, cred ca toti avem cate o obsesie sau o fantezie care se cere a fi implinita. dar in primul rand pentru tine ar trebui sa conteze parerea persoanei cu care esti, nu parerea noastra.
Nicidecum, faci ceea ce simti cand e vorba de iubire. Dar daca nu -ti iubesti prietenul, lasa-l,...
Nu draga, stai linistita (oricum in ziua de azi toate fetele sunt catalogate curve din pacate)ceea ce ai facut tu se numesta "inselat"nicidecum ca esti curva.
Curvele sunt alea care fac trotuarul....deci daca tu nu faci asta nu inteleg de ce ti-ai face griji.
Nu...in niciun caz...curva e atunci cand te culci.cu tot cartierul. fara sa simti nimic.
Pai si de ce nu sunteti impreuna?
Amandoi aveti relatii bazate pe interes si nu pe sentimente. bye
Deci nu esti curva, doar ai inselat o persoana care se va da cu capul de pereti cand va afla de treaba asta, sunt sigur ca te iubeste chiar daca e mai putin manierat si probabil te va face curva. te pup. yak