| biabianca17 a întrebat:

Pot ramane gravida daca a curs putin lichid pre ejeculator din prezervativ? Sau elasticul protejează scurgerea.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Din prezervativul folosit corect nu curge nimic...
pana la urma a curs sau nu? ca nici tu nu stii, atunci noi de unde sa stim?

| biabianca17 explică (pentru suntserios):

Da, am observat ca a curs foarte putin si dupa am curatat. L-am folosit mereu corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi în principiu nu trebuie să curgă absolut nimic din prezervativ (totul rămâne în rezervorul din fața), dacă e utilizat corect; adică mărime corectă prezervativ și penis erect, dacă penisul cu prezervativ e scos din vagin imediat după ejaculare; dacă penisul e semierect poate curge pe lângă, dar exact asta face "inelul" de care zici, care inel trebuie sa fie la baza penisului.

Și alt aspect; cantitatea de lichid preejaculator e mult mai mică decât cantitatea de spermă ejaculata; în plus lichidul preejaculator e incolor. Sigur a fost lichid preejaculator?
Ca poate asa ti-a zis băiatul, "e lichid preejaculator".

| biabianca17 explică (pentru anonim_4396):

Problema este ca nu ajunge pana la baza penisului… Nu gasim marime destul de mare la Extra Safe si doar pe acelea le folosim. Si da, cred ca era preejeculator deoarece nu ejaculase inca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru biabianca17):

Voi știți mai bine. Poate totuși e lubrifiantul de pe prezervativ, deși ala e puțin.

| biabianca17 explică (pentru anonim_4396):

Sper. era foarte putin albicios si vâscos. Totusi sper ca nu a alunecat pe prezervativ, ca lichidul era dupa inelul prezervativului.

| ndrxw22 a răspuns:

Lichidul preejaculator are foarte putini spermatozoizi spre deloc, sansele sunt ffffff mici, mai degraba zero.