Probabil nu esti insarcinata (presupunand ca trecusera mai mult de 21 de zile de la anterioara menstruatie in momentul in care ai avut o noua sangerare). Oricum, cert vei sti facand un test de sarcina la 21 de zile de la contact urmat de un consult ginecologic.
Bună.
Nu poți rămâne însărcinată, ovulația este deja încheiată dar atâta timp cât tu nu ai un ciclu menstrual regulat este bine să folosiți prezervativul.
Pa, pa.
Pai el a folosit prezervativul sau nu? Oricum, daca nu ai simptome nu te ingrijora.
Avand in vedere ca menstruatia ti-a venit, asta inseamna ca ovulul nu a fost fecundat, ar suna ceva logic.Nu cred ca ai avea cum, practic ar fi ceva ciudat.Nu are nicio legatura durata daca tie ti-a venit.Ai avut noroc de data aceasta. Voi chiar nu stiti sa va protejati, oameni buni?
Salut! Din punctul meu de vedere, daca nu ai niciun simptom de a fi insarcinta in zadar iti faci griji! Nu prea este posibil sa fii insarcinata! deoarrece ai avut ciclu! La mine deseori ciclul intirzie cu 6-8 zile, si mereu este tot normal! dar cu toate astea fa test de sarcina si tu singura vei vedea raspunsul! Dar eu cred ca este cam absurd! sa crezi asa! Totusi protejeaza-te...ca sa nu-ti faci asa mari griji...
Ok bafta! Sabina...