| Rowena_Rowena_1992 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe abdomenul meu si apoi m-am sters cu servetel umed si apoi am facut dus? Cred ca eram in perioada de ovulatie si nu inteleg de ce nu imi vine, trebuia sa imi vina pe 12 si ma dureau sanii inainte cu aproape o saptamana. Acum nu am absolut nimic si suntem pe 15. Imi vine regulat, am de vreo 6 ani.

8 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Pai daca inainte de ejaculare, ati facut-o neprotejat, sunt unele sanse. Metoda coitus interruptus e f nesigura; e buna mai mult pentru cuplurile care vor doar sa amane conceperea unui copil. In loc sa intrebi pe forumuri daca esti gravida (lucru pe care noi n-avem cum sa-l stim), mai bine ti-ai cumpara un test de sarcina. Mai asteapta vreo trei zile. Daca tot nu vine, fa-ti testul.

| pietrean a răspuns:

Faptul ca a ejaculat pe abdomenul tau,apoi te-ai sters,apoi ai facut dus, arata doar ca esti o fata care iti place curatenia!(?) Dar de ramas insarcinata,NU AI CUM RAMANE.(Cum crezi tu,ca spermatozoizii pot ajunge vii,de pe abdomen in vaginul, apoi in uterul tau?) Dar, ce a facut "domnul penis"in interiorul tau, inainte, doar voi stiti.Cred ca ati incercat si asa ceva, de intrebi lucrul acesta.Mare prostie sa o faceti neprotejat, mai ales ca stiai ca esti in perioada de ovulatie(si mai ales ca ai si o varsta, 21 ani).
Noi ce putem sa-ti spunem, doar sa astepti minunea:ori sa-ti vina menstra, ori sa te pregatesti de botez.

| pietrean a răspuns:

Daca atatea persoane ti-au raspuns(si tu nici macar multumesc nu ai spus),de ca mama dracului tot postezi alta intrebare? Esti tampa si nu pricepi? Ai facut prostia, trage-ti ponoasele! Dar mai mult ca sigur nu o sa inveti nimic din toate astea, pentru ca ti-e lene sa pui mana pe o carte, sa cauti pe GOOGLE, inainte de a face sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exclus,daca esti sigura ca este cum spui..Cat despre menstruatie,la majoritatea persoanelor, poate intarzia din diferite motive, uneori chiar si o saptamana, fara a fi vorba de a ramane insarcinata. Daca depasesti acest interval, va trebui sa mergi la medic.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca ati facut sex neprotejat, ai multe sanse sa ramai insarcinata deoarece penisul eleimina o cantitate mica de sperma fara ca baiatul sau tu sa simtiti, sperma este preluata de lichidul preejaculator si dusa acolo unde trebuie, daca erai si la perioada de ovulatie ai sanse sa fi inasrcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Dupa cum spune si vecinul dela 2, ai sanse sa fii gravida chiar daca a ejaculat pe abdomen. Chestia e ca in timpul actului sexual, curge o anumita cantotate de sperma pana la ejacularea propriu zisa. Ti-as dori sa nu fii, dar e foarte posibil ca ciclu sa-ti intarzie si datorita unei dereglari hormonale. Aceste dereglari se intampla mai ales dupa o perioada de abstinenta. Tot ce poti face, este sa mergi la medic sa te convingi ce este.

| MARgOSHA a răspuns:

Sa stii pe viitor ca dupa fiecare contact sexual sa te urinezi dar daca nu a trecut inca 72 de ore du-te si cumpara contraceptive ca sa fii sigura 100 %

| MihaitaAlex22 a răspuns:

Doamneee, mare ti-e gradina laughing))

Nu cred ca ai ramas insarcinata...