| Rowena_Rowena_1992 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe abdomenul meu si apoi m-am sters cu servetel umed si apoi am facut dus? Cred ca eram in perioada de ovulatie si nu inteleg de ce nu imi vine, trebuia sa imi vina pe 12 si ma dureau sanii inainte cu aproape o saptamana. Acum nu am absolut nimic si suntem pe 15. Imi vine regulat, am de vreo 6 ani.
Nu m-a penetrat.

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu poti ramane insarcinata,fara penetrare,atingere,etc,cu ejaculare pe abdomen.
Probabil ai o raceala(anexita) sau o dereglare hormonala.
Raceala s-ar explica daca ai inghetat pe undeva si cu timpul asta chiar nu m-as mira deloc,deci,daca stii ca te-a tras curentul,ai stat pe vreun ciment rece(o scara,o bordura,in fine),daca ti-au inghetat foarte tare picioarele sau ai stat cu ele ude,e de asteptat sa fie raceala la ovare.
Daca cumva te-ai stresat( si punand intrebarea asta de atatea ori,te-ai stresat sigur),daca te-ai suparat,daca ai trecut printr-un episod de oboseala fizica pronuntata,daca ti-ai schimbat obiceiurile alimentare(o dieta,par exemple),daca ai facut un tratament medicamentos,atunci poate fi o dereglare hormonala,a carei gravitate o poate determina numai medicul.
In orice caz,la o intarziere a menstruatiei,mai mare de doua saptamani,vizita la medic este obligatorie.
Din ce ne-ai postat aici, nu ai motive sa te gandesti la sarcina.
Nu te mai stresa, linisteste-te si, daca intarzie pana dupa Craciun, mergi la medic!

| fabiola a răspuns:

Putin probabil! Se mai intampla intr-un an si mici intarzieri!

| darrio2007 a răspuns:

Daca `92 este anul tau de nastere ma mira foarte mult aceasta intrebare.Pentru ca ai o varsta la care trebuia sa stii ca sperma trebuie sa ajunga la ovul. Ceea ce se face prin penetrare si fara prezervativ.Mai ales in perioada fertila.Penibil.

| darrio2007 a răspuns:

Daca erai o copila de 12-13 ani, cum sunt care mai pun intrebari pe aici, mai credeam.Lipsa de experienta si de minte.

| Noone4u a răspuns:

Clar nu!

| neutrino a răspuns:

Depinde si de locul in care a inceput, nu numai de locul unde a terminat, si daca mai adaugam si nesiguranta ta, atunci totul poate fi posibil.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu ai cum sa ramai de la nimic, stii ce zice un spermatozoid unui ovul? daca te prind om te fac!

| pietrean a răspuns:

Mai fatuca, de cate ori tot postezi aceasta intrebare? Tot ti-au raspuns diverse persoane, cum au crezut de cuviinta, dar TU AI 21 ANI, ce mama naibii, pune mana pe o carte si mai invata, cauta pe GOOGLE, de unde poti afla multe si usor.NOI NIU SUNTEM MEDICI, SA TE CONTROLAM, DIN ZI IN ZI, DIN SAPTAMANA IN SAPTAMANA, DACA ESTI SAU NU GRAVIDA!

| Rowena_Rowena_1992 explică (pentru pietrean):

Este a 2-a intrebare pentru ca am primit numai raspunsuri care contineau si penetrare.

| meandme77 a răspuns:

Wow...asta da problema, ce legatura are abdomenu cu ovulul? ce sfantu pastarnac e in capul tau?

| Val3Ety a răspuns:

Alta laughing Și cum dracu să rămâi însărcinată când acei spermatozoizi nu au fecundat ovulul tău, care se află în interiorul abdomenului, nu "pe"?