| Mocanularisa a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca am făcut-o fără prezervativ 5 minute fără ca el sa își dea drumul? Am mai făcut-o și în apa de 2 ori dar nu a durat mult iar prima oara în pat

Răspuns Câştigător
| alexandraionela1234 a răspuns:

Eu de fiecare data am făcut sex fără prezervativ, si nu doar 5 minute, toată partida. Daca băiatul știe sa se controleze si o scoate înainte sa isi dea drumul e perfect. Si sa stii ca, cele mai slabe șanse sa ramai însărcinată sunt următoarele zile: 8 zile înainte să-ți vina menstruația, si 8 zile după ce s-a terminat menstruația. Nu e asa ușor sa ramai însărcinată, trebuie sa calculezi, sa fii la ovulație, de ce crezi ca se chinuiesc atâtea cupluri sa aibă un copilhappy

| Mocanularisa explică (pentru alexandraionela1234):

Mulțumesc mult, eram foarte nedumerita, am citit foarte multe prostii de pe internet și rămăsesem confuza, el nu si-a dat drumul în acele câteva minute cât făceam, în 3 zile trebuie sa îmi vina ciclul, deci o sa cred ca nu sunt insarcinata?

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Da, poti ramane insarcinata.Citeste aici https://www.sfatulmedicului.ro/......cina_17592

| VoidEternal a răspuns:

Ai apreciat raspunsul care ti-a spus ce voiai sa auzi, nu pe cel corect. Nu ca ar avea vreo importanta funda aia. Deci poate nu ai citit atat de multe prostii pe cat ai vrea.

Ca idee, persoanele care se chinuie sa aiba copil, nu sunt adolescenti, sunt persoane trecute de 30 de ani de cele mai multe ori, cu probleme de sanatate, cu joburi stresante si responsabilitati cu carul.

Ca ramai sau nu insarcinata dupa o partida neprotejata, depinde intr-adevar de multi factori, de cat de regulat este ciclul tau menstrual, de perioada in care are loc actul, dar si de partenerul tau.

Se poate ajunge la o sarcina chiar si fara ejacul4re, daca prietenul tau a avut o ejacul4re inaintea actului si nu a urinat intre timp. In cazul asta lichidul preej4culator, asupra caruia el nu are niciun control, va contine spermatozoizi iar daca tu esti intr-o perioada fertila se poate produce o sarcina. Ia in calcul si ca spermatozoizii pot fi viabili 5 zile.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Șanse să rămâi însărcinată folosind prezervativ : 1%
Șanse să ramai însărcinată fără prezervativ: 90%
De aici trage singura concluzia.
Pe lângă o sarcina nedorita poți oricând să te alegi cu " bolile cu transmitere sexuala".

| orailibrail a răspuns:

Depunde daca esti sau nu in perioada fertila.
Si depinde daca ai un Ciclu mensteual regulat.

De obicei cu 5-4-3-2-1 zile inainte sa iti vina ciclul NU poti ramane insarcinata. Sansele sa nu ramai sunt de peste 90%

In timpul cilului menstrual sansele sa NU ramai insarcinata sunt de 100% in prima z.

Primele 3 zile dula ciclu sansele sa NU ramai inssrcinara sunt mari.

| orailibrail a răspuns:

De obicei Ovulatia este cu 14-12 zile inainte de Ciclul Mensteual.
Daca ai un ciclu refulat poti calcula...

Si poti ramane insarcinata chiar si la a 3, a 4-a zi de la ovulatie.

| careestefazafrate a răspuns:

Dacă îți place să stai cu cracii în sus, normal ca o sa rămâi însărcinată!

| Mocanularisa explică (pentru careestefazafrate):

Spune cel care e pe acelasi site ca mine, oare de ce? Lasa loc la alta persoana care are mentalitatea destul de mare sa ma ajute cu răspunsuri nu tu care comentezi la diferite persoane fără sa le cunoști etc.