| DarkGirl a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca am facut sex cu prezervativ si a 2 zi mi-a venit ciclu? da a venit mai devreme decat trebuia si m-a tinut mai putin, sunt ffffffff ingrijorata crying testul dupa 14 zile a iesit incert, dupa 1 ora a mai aparut a 2 linie dar alba, nu roza ca prima

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu esti insarcinata! Inceteaza! Daca ai facut protejat inseamna ca e bine! Ti-a venit mai repede pentru ca cel mai probabil ai o dereglare sau esti racita!

Atata timp cat o faci protejat e ok!

| Paula007 a răspuns:

In primul rand, daca ti-a venit intr-adevar menstruatia, nu ai cum sa ramai insarcinata. a venit mai devreme din cauza traumei, pentru ca atunci cand ai contact sexual, pentru corpul tau poate fi o trauma ( fie ca nu esti excitata suficient, sau te-ai fortat intr-un fel anume etc ). si de aceea s-a decalat menstruatia.

acum, lasand asta la o parte, testul de sarcina, repeta-l. dar faza e urmatoarea. testul de sarcina se citeste in primele5-10 min. nu mai tarziu. mai devreme, adica uneori dupa numai 2min iti arata rezultatul, da, dar mai tarziu de 10min NU. pentru ca rezultatul nu mai e valabil. de asta spune pe test, foarte clar, ca trebuie facut cat urina e proaspata. daca ai face testul in alt mod decat cel indicat pe prospect, risti sa ramai cu un rezultat gresit si o mie de nervi inutili. urmeaza instructiunile si calmeaza te. sunt sigura ca o sa fii bine. si dupa ce faci testul, la 10min dupa, arunca-l, arde-l! pentru ca e inutilwinking

succes

| Paula007 a răspuns:

Ah, la naiba. scuze, dar trebuie sa zic si asta

daca ti-ai inceput viata sexuala, daca ti-ai asumat raspunderea sta, cred ca ar trebui sa consulti si profesionistii happy du-te la doctorul de familie, sa-ti recomande un ginecolog, si vorbeste cu medicul respectiv. oricate bune intentii ai gasi tu pe TPU totusi, mai bine este sa consulti pe cineva care stie ce spune fara echivoc. el/ea iti va explica mult mai bine ce vrei sa afli, se va asigura ca esti sanatoaasa, iti va recomanda cele mai bune metode de contraceptie compatibile cu organismul tau care inca se dezvolta si este unic (pentru ca fiecare isi spune parerea in functie de ce a patit, sau a vazut in jur, dar nu intotdeauna tratamentul pentru o problema este corect pentru oricine care crede ca e in aceeasi situatie. sunt N factori, N probleme, N medicamente ). stiu ca e greu, si poate ti-e rusine sa te duci, dar trebuie, pentru tine si sanatatea ta. asta daca nu vrei sa ajungi mereu sa postezi mesaje pe TPU pentru ca esti speriata de ceva ce nu intelegi. noi te ajutam, nu te judecam, dar ajutorul nostru se limiteaza la cuvinte. intai, ajuta-te singura. TU depinzi de TINE!

ai grija, te rog happy

| clauss a răspuns:

Tu poti sa treci printr un perete? offf doamne, nu esti insarcinata daca ai facut o cu prezervativul

| CarmenR a răspuns:

Repeta testul si daca rezultatul ramane incert, mergi la ginecolog. Pentru a te informa iti recomand sa citesti articolul Totul despre testele de sarcina http://www.qbebe.ro/......de_sarcina si 10 dintre cele mai timpurii semne ale sarcinii http://www.qbebe.ro/......_sarcinii. Teoretic nu cred sa fi ramas insarcinata deoarece te-ai protejat si ciclul ti-a venit a doua zi, deci erai in perioada infertila. Cred ca la tine e si teama de sarcina care te face anxioasa. Incearca sa te linistesti si sa mai verifici o data.

| Christina a răspuns:

Nu esti insarcinata!

| sierjuu a răspuns:

Nu iti face griji pentru ca daca ai facut test de sarcina nu se ia in considerare numai ce arata intre 5 si 10 minute, daca in acest interval ti-a aratat numai o linie atunci inseamna ca nu esti. Si daca zici ca ti-a aparut inca o linie dupa o ora nu e valabil. Daca vrei sa fii sigura mai fa un test.

| DarkGirl explică:

Am facut 2 teste si amanmdoua au iesit la fel, in primele 10 min era doar 1 linie si dupa 1 ora aparuse a 2 dar alba, la ambele teste s-a manifestat la fel, unul dupa 12 zile altul dupa 14, nu stiu ce sa cred sad