MDa si cand toata lumea ii zice ca nu are cum si e IMPOSIBIL, vine Brigaela si ii zice ca poate ramane Normal ca nu se linisteste in fine .
Daca sperma e doar pe haine, nu ai cum sa ramai insarcinata, cand ti-o lasa inuntru da.
Teoretic da, poti ramane. Riscul este minim, dar nu zero. Totusi, cred ca riscul poate fi aproape neglijat.
Sincer, gandesti ca o fata de 15 ani, ai informatiile unei fetede 15 ani, consulti ginecologul cu frecventa unei fete de 15 ani, folosesti testele de sarcina cu priceperea unei fete de 15 ani, atunci accepta sa fii tratata ca una. Daca intr-adevar ai mult peste varsta majoratului, e grav si ar trebui sa iei masuri: informare rapida si completa asupra chestiilor astea.
Brigaela are dreptate!
Sincer eu ti-as da doar vreo 10 ani, fara suparare. M-am uitat la ce intrebari ai pus tu. Mi se pare ceva stupid. Intrebi o data, hai de doua ori. Dar deja ai inceput sa plictisesti lumea. O data intrebi daca poti ramane insarcinata daca ai sperma pe haine, apoi daca poti ramane daca este sperma pe servetelul cu care te stergi. Intentia mea nu este sa te jignesc, ar trebui sa iti dea de gandit situatia ta. Daca nu cunosti la varsta "cu mult peste majorat" minimile reguli de igiena si ce implica de fapt viata sexuala, de ce te mai apuci de asta si nu stai cuminte in banca ta? De fiecare data cand vad intrebari de genul asta si le vad asociate cu numele tau, ma iau palpitatiile. Imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta era intentia mea, dar e ceva grav.
Mai lasa-ne cu intrebarile astea despre sperma care o ai pe maini, numai asta stii?
Doamne nu imi vine sa cred cati ani ai? eu cred ca mai mult de 14 nu ai ai pus de 10 ori aceiasi intrebare numai fi stresata nu ai cum ramane, un test de sarcina este valid daca se citeste in intervalul scris pe prospect 5 sau 10 minute, dupa cele 10 min aruncal ca sa nu iti mai creze ingrijorare, spermatozoizi nu traiesc in ext mai mult de 10 min sper ca acum te-ai lamurit
Bai eu cred ca e posibil. Da' mai am si eu o intrebare... De exemplu daca faci sex cu doua femei, si ejaculezi pe sanii uneia dintre ele, apoi cealalta linge sperma si apoi vomita pe fundul celeilalte, poate acea femeie ramane insarcinata?
Deci nu pot crede ce intrebari pot fi pe aici.nu ai cum sa ramai gravida fata.relaxeazate