| deea_7321 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca dupa ejaculare a folosit acelasi prezervativ?

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e ca si cum n-ati folosit prezervativ. Imediat dupa ejaculare, penisul se scoate din vagin fixandu-i baza cu mana pentru a nu se scurge sperma. NU se mai continua absolut deloc, altfel sperma iese pe la baza penisului cu siguranta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La fiecare ejaculare trebuie să folosească alt prezervativ!
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Inteleg ca e criza, dar sa fie criza si in materie de prezervative? Serios acum. Exista o posibilitate, insa pentru lamurirea ta cel mai bun este un test de sarcina, fal la 7-10 zile dupa ultimul contact sexual.

| Crisu a răspuns:

Fa-l*

| gigiro a răspuns:

Tu, ce crezi?

| SweetCandy a răspuns:

Daca nu s-a spart si nu a iesit niciun pic de sperma din el, nu poti, dar este indicat ca dupa fiecare ejaculare sa se schimbe prezervativul.winking

| Papusik a răspuns:

Da, se poate.
Daca s-a spart sigur da.

| BlueHusky a răspuns:

Esti reala? Pana la urma ai facut sex? Sunt inca sanse ca bancul cu bunicuta si prezervativul sa nu mai fie banc. @Mircea stai linistit 100% adevarat! Noi raspundem nu judecam --> sau muncim nu gandim.

| RobertTmroo a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata, tocmai de aceea sunt de unica folosinta..., gandeste-te ca doar de pe mana se poata sa ramana pe prezervativ spermatoizi.
Sa numai fii niciodata de acord cu asa ceva, sa refolositi un prezervativ, nici in capul lui nu stiu ce a fost, dar sub nici o forma nu a fost constient cand a facut asa o mare prostie.
Sper sa nu ai probleme pentru ca pe cat de sigur e prezervativul la prima utilizare, pe atat ti-ai intors acum sansele de a ramane insarcinata cu reutilizarea lui, cu asa ceva nu e de jucat si sa numai faci asa ceva niciodata.
Tu sa ia grija de tine in asa ceva, fara acordul tau nu se poate intampla nimic, asa ca iti doresc multa intelepciune de acum incolo!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

L-a intors cumva pe dos? Daca da, e jale!
Imi place "despre" voi ca reciclati, frate. Desi, sunt si unele chestii care chiar nu merg reciclate!

| Sexualitate a răspuns:

Da, îţi asumi un risc. Şi e bine să pui această întrebare ca o ipoteză, îninte de a trece la fapte. Nu după.

| debbiekatastrofe a răspuns:

greu de spus depinde... sanse mici ...deci nu

| deea_7321 explică:

Nu l-a intors pe dos, nu s-a spart, a ejaculat in afara prezervativului dupa care l-a sters. dar totusi imi este foarte frica...nu stiu ce sa ma fac

| deea_7321 explică:

Dar nu a ejaculat nici in mine si nici in prezervativ.nu avea ce sa se scurga. Inca nu au trecut 72 de ore de la act, pot folosi pastila de a 2a zi? Am 17 ani...

| Mircea_4616 a răspuns:

Fratilor, daca fata are o intrebare, raspundeti, NU JUDECATI!