| drumurile a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca el mi-a bagat degetu in vagin? nu stiu daca avea pe el lichid preejaculator, eu nu am vazut sa isi fi atins penisu dar sa zicem in cazul in care el a avut lichid de acela dinainte preejaculator pe deget dar de cateva zile ma simt grea in burta, se mareste burta si am pofta mare de mancare, (nu am avut contacte sexuale de mult timp, asta e tot ce s-a intamplat) au trecut 9 zile de la incident

7 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

In cazul in care el a avut lichid pre-ejaculator da, poti ramane. Cum adica nu stii? Fii mai responsabila si mai prudenta! Pune-l sa se spele pe maini!
Grea nu te poti simti dupa 9 zile de la contactul sexual. Burta se mareste la 3-5 luni de cand a fost conceput copilul. S-ar putea sa ai aceasta pofta de mancare deoarece te gandesti mereu ca ai putea fi. E chestie ce tine de psihic. Fa-ti un test ca sa afli! Bafta!

pa, pa.

| Азбука a răspuns:

Pe cand si intrebarea, "Pot ramane insarcinata daca imi patrunde aerul in vagin?" straight face

| clauss a răspuns:

9 zile si tu crezi ca ai ramas gravida? sigur nu cu cel care ti a bagat degetul in pestera

| zayidee a răspuns:

laughing...mda...zau asa. daca nu stii care e treaba cu sexul de ce te apuci sa faci? de la degete nu ai cum sa ramai insarcinata, oricat si ori pe care ti l-ar baga, si daca nu s-a atins in zonele intime cu atat mai mult nu poti ramane. cat despre pofta de mancare crescuta, simplul fapt ca te gandesti atata la asta, iti poate produce aceasta senzatie. burta creste de pe la vreo 3 luni, nu de la 9 zile. zau asa, alta data cand mai faci, gandeste-te de doua ori

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata. Oricum, la 9 zile este absolut imposibil sa ai simptome de sarcina. Totul se petrece doar in mintea ta.

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu ai rămas însărcinată oh go on, stai liniştită, burta pentru cele însărcinate se vede cam pe acolo la 3-4 luni, nu după 9 zile după asta.

| Deliada a răspuns:

Acu ai copii? Inseamna ca asta s-a intamplat...