| Madda_3260 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca iubitul meu si-a dat drumu iar apoi a introdus-o din nou fara sa se stearga?

29 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poti ramane insarcinata, depinde cat de fertila ai fost

| onasis1961 a răspuns:

Normal! Rămâi sigur, Ia pilulala de a doua zi!

| Madda_3260 explică:

Si uite ca nu am ramas. Cu tot cu 100% al vostru happy...

| Azµre a răspuns:

Vezi asta înseamnă să fii copil, să nu ai idee de consecințe.
Prin urmare da poți rămâne însărcinată. Să îți zic să iei pastila de a doua zi?! Las la aprecierea ta. Depinde când a avut loc contactul.

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Of, nu mai pot de cap cu copiii astia de aici.
Da draga mea, poti ramane insarcinata foarte usor asa.

| Azµre a răspuns (pentru Vix999):

Te doare capul nu glumă rolling on the floor

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Vina e a mea... daca aveam si eu capul mai gol, nu ma mai durea. Dar asa...n-am ce sa fac laughing))

| unknownn a răspuns (pentru Azµre):

Las-o frate, ce pastila de a doua zi sa ia. Lasa sa ramana gravida, poate asa le iese din cap sex-u la 14 ani.

| Azµre a răspuns (pentru unknownn):

Nu că lor le intră pe o ureche le iese pe alta la fel ca la sex rolling on the floor

| Madda_3260 explică (pentru unknownn):

De ce esti atat de sigur pe tine ca am 14 ani? Si ce te intereseaza pe tine varsta mea? E viata mea frate! Doar v-am pus o intrebare. Nu era nevoie sa ma luati la misto talk to the hand.

| unknownn a răspuns (pentru Madda_3260):

Pai asta e si chestia. Ca nu ma intereseaza! De fapt ma intereseaza...cand vad la categoria asta intrebari idioate la fel ca a ta. Daca te pui si faci sex la 14 ani, nu zice nimeni ca n-ai voie, dar documenteaza-te inainte despre riscuri, despre absolut tot! Nu vii dupa aia ca o proasta si ceri sfaturi, trebuia sa faci asta inainte!

| LolaLollita a răspuns:

Pe scurt: da.
Eu chiar nu inteleg la ce va ganditi, de ce pe moment uitati de consecinte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,sunt sanse 99%

| Love4Music a răspuns:

Da

| kx123 a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata. Fa un test de sarcina si data viitoare protejati-va!

| Theaxniz a răspuns:

Da posibil posibil

| hunterr a răspuns:

Da

| mariass a răspuns:

Da,este posibil, pentru ca a mai ramas sperma care a intrat dupa in tine.

Răspuns utilizator avertizat
| monycutzza a răspuns:

Da, este posibil. Poti sa.ti faci un test de sarcina sa fi sigura daca esti sau nu

| MadyHas a răspuns:

100% ai ramas gravida.Du-te la ginecolog si fa un avort daca nu esti hotarata sa accepti acest copil care e facut din prostia unor copii care nu stiu sa se protejeze

| BleahBluh a răspuns:

Mai mult ca sigur ca sunt sanse sa ramai gravida, oricum doar tu poti stii cat si-a dat drumu si cum si-a dat drumu laughing asa ca degeaba suspectam noi ca ar fi putut ramane ceva.

| StRuMP a răspuns:

Pastila de a doua ziwinking! Daca nu e prea tarziutongue

| zgary4all a răspuns:

Unde si-a dat drumul? Afara? Si zici ca nu s-a sters? Si daca se stergea tot exista posibilitatea ca sa ramai insarcinata pentru ca la efaculare mai raman spermatozoizi pe uretra si acestia se pot elimina doar prin urinare, asa ca risti sa fi deja gravida.

| M7 a răspuns:

Sunt sanse foarte mari sa ramai insarcinata!
Mai ales daca nu s-a sters.
Eu iti recomand sa te duci repede repede sa cumperi un test de sarcina.
( testul se face dupa 10 zile de la contactul sexual)
Succes!happy

| nikolleella a răspuns:

Da