Vezi asta înseamnă să fii copil, să nu ai idee de consecințe.
Prin urmare da poți rămâne însărcinată. Să îți zic să iei pastila de a doua zi?! Las la aprecierea ta. Depinde când a avut loc contactul.
De ce esti atat de sigur pe tine ca am 14 ani? Si ce te intereseaza pe tine varsta mea? E viata mea frate! Doar v-am pus o intrebare. Nu era nevoie sa ma luati la misto .
Pai asta e si chestia. Ca nu ma intereseaza! De fapt ma intereseaza...cand vad la categoria asta intrebari idioate la fel ca a ta. Daca te pui si faci sex la 14 ani, nu zice nimeni ca n-ai voie, dar documenteaza-te inainte despre riscuri, despre absolut tot! Nu vii dupa aia ca o proasta si ceri sfaturi, trebuia sa faci asta inainte!
Pe scurt: da.
Eu chiar nu inteleg la ce va ganditi, de ce pe moment uitati de consecinte?
Da, poti ramane insarcinata. Fa un test de sarcina si data viitoare protejati-va!
Da, este posibil. Poti sa.ti faci un test de sarcina sa fi sigura daca esti sau nu
100% ai ramas gravida.Du-te la ginecolog si fa un avort daca nu esti hotarata sa accepti acest copil care e facut din prostia unor copii care nu stiu sa se protejeze
Mai mult ca sigur ca sunt sanse sa ramai gravida, oricum doar tu poti stii cat si-a dat drumu si cum si-a dat drumu asa ca degeaba suspectam noi ca ar fi putut ramane ceva.
Unde si-a dat drumul? Afara? Si zici ca nu s-a sters? Si daca se stergea tot exista posibilitatea ca sa ramai insarcinata pentru ca la efaculare mai raman spermatozoizi pe uretra si acestia se pot elimina doar prin urinare, asa ca risti sa fi deja gravida.
Sunt sanse foarte mari sa ramai insarcinata!
Mai ales daca nu s-a sters.
Eu iti recomand sa te duci repede repede sa cumperi un test de sarcina.
( testul se face dupa 10 zile de la contactul sexual)
Succes!