Ce scarbooos! Bleah!
Ai atatea posibilitati sa te informezi... dar se pare ca preferi sa spui asemenea scarbosenii, decat sa citesti cate ceva care sa-ti fie de folos...
Ti-ai bagat mana inauntru, fara sa-ti dai seama? hmmm, normal ca sunt sanse...(mari)
Parerea mea este knu desi sa spune ca da...sunt baiat dar am patit s eu la fel cu prietena mea dar pentru siguranta a luat pastila d a doua zi
Un anumit grad de risc exista intotdeauna! Nu pot sa inteleg de ce ti-a venit sas faci asa ceva! Sa speram ca scapi de data asta!
La o zi dupa ciclul menstrual riscurile sunt minime. Nu mai recomandati voi gratuit pastila de a doua zi ca nici n-aveti idee ce efecte adverse are. Nu e aspirina, sa o iei cand te taie capul.
Stai linistita si data viitoare pune-l sa ejaculeze in prezervativ, pe sanii tai sau in gura.
Normal ca poti ramane insarcinata, poate chiar ai ramas!
NU INTELEG DE CE NU FOLOSITI PREZERVATIVI, sunteti cumva inapoiati?!?
Mereu exista un careva risc, ar trebui sa fii si tu mai atenta si prietenul tau...)
Cam da pentru ca spermatozoizii sunt foarte rapizi e de ajuns ca ai introdus jumatate de deget avand mai mult sau mai putin sperma. mai bine fa un test de sarcina. daca tocmai ce iti trecuse menstruatia acum mi-am amintit scuze. sanse 99% sa nu ramai pentru ca ovulul e distrus sa zicem asa... pentru ca l-ai eliminat. dar se produc altele dai peste 4 zile cam asa...