| DarkGirl a întrebat:

Pot ramane insarcinata de la lichidul preejaculator de pe mana? el s-a dus sa urineze dar a zis ca s-a spalat pe maini, dar nu stiu ce sa cred nu imi dau seama daca s-o mai fi atins intre timp, sunt foarte comfuza, avea mana uscata cand mi-a bagat degetu in vagin sunt extrem de ingrijorata, si de abia mi-a trecut ciclul de 5 zile sad, il am si neregulat

15 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, calmeaza-te ca nu se poate sa ramai insarcinata, ar fi prea de tot.Deci,nu, nu ramai insarcinata, trebuie sa ajunga spematozizii in uter sa fecundeze ovulul, pana acolo e cale mai lunga, trebuie sa existe penetreare si mai ales ca s-a si spalat pe mana si avea mana uscata.
Sanse sa ramai sunt 0 %.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ţi-a spus că s-a spălat pe mâini şi tu completezi că avea mâna uscată nu a minţit!
Pentru reglarea ciclui menstrual o poţi face consumând ceai de creţişoară.
Nu eşti gravidă.
Pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Nicio sansaaa

| Floreenofficial a răspuns:

Lichidul preejaculator contine o anumita cantitate de spermatozoizi...deci orice e posibil.de ce nu se protejeaza?straight face

| Cătălina a răspuns:

Stai linistita, nu sunt sanse, mai ales ca s-a intamplat si dupa menstra.Ai grija insa cu ciclul asta neregulat, deci protejati`va!

| Crisstina a răspuns:

Imposibil sa fi ramas!

| swet girl 22 a răspuns:

Stai linistita pentru ca nu poti ramane insarcinata doar pentru ca tia bagat degetu in vagin.ca sa ramai insaricnata trebuie sa existe penetrare si sa va terminati amandoi in acelasi timp si sasi dea drumu in tine... sper ca intelegi

| lavynika a răspuns:

Offfff...Nu stai linistita nu poti ramane insarcinata.:*

| AnnUshcA a răspuns:

Nu ai cum sa ramai daca el s-o spalat chiar nu ai cum sa ramai

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Parerea mea e ca poti sa stai linistita

| Drauzy a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata doar cu atata... sigur e o dereglare hormonala pe care corpul tau o are. happy nimica de speriat tongue

| Cristina_7964 a răspuns:

Stai linistita, nu te panica.
nu sunt sanse sa fi ramas gravida, dar pe viitor protejati-va

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita nu ramai insarcinatawinking riscul este aproape inexistent!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ti-a bagat degetul in gura...nu esti insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti fana H2O...si vii aici si pui intrebari despre sex.Sigur nu ai mai mult de 14 ani! Fetito, eu zic sa-ti vezi de copilarie.Si in legatura cu intrebarea ta:fa, un test de sarcina pentru Dumnezeu, n-ai 15 lei sa-ti cumperi unul? De un vrei sa stim noi daca ai ramas sau nu?