anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot rămâne însărcinată de la lichidul preejeculator dacă am făcut sex neprotejat și eram in perioada de fertilitate?

10 răspunsuri:
| Gofigi a răspuns:

Da

| mihai69 a răspuns:

În anumite condiții, cam da.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cu siguranță că poti, dar daca ai noroc nu ramîi, poti peste 21 de zile de la actul sexual sa faci un test de sarcină, cam spre sfârsitul lui septembrie, tu ce vârstă ai? Mersii.

| gege12321v a răspuns:

Clar poți

| Adry05 a răspuns:

Dacă partenerul ejaculase în urmă cu câteva ore și nu a urinat de cel puțin 2 ori, sunt șanse. altfel, mititele să se afle spermă pe canal.

| Tarakanov a răspuns:

Da se poate sa ramai insarcinata.

| corbulalbrosu a răspuns:

Numai in anumite conditii care sunt foarte precise, poate sa existe posibilitatea ca lichidul preejaculator sa aiba in continutul sau spermatozoizi care sa fie si motili si viabili.
De ademenea doar in cazul in care femeia este in perioada fertila a ciclului menstrual, numai in acea situatie poate sa existe si posibilitatea de a se forma sarcina prin intermediul lichidului preejaculator care s-a contaminat prin amestecare cu resturi de sperma ramase in uretra penisului.
In concluzie formarea sarcinii devine posibila doar in cazul in care lichidul preejaculator este contaminat cu resturi de sperma ramase in uretra dupa o ejaculare si femeia in acel moment este in perioada fertila. Sanatate!

| Aghireirs a răspuns:

Stai calma, nu ramai insarcinata, și eu fac mereu sex neprotejat, și când sunt in perioada de fertilitate și când nu și niciodata nu am rămas insarcinata...
Nu o sa se intample nimica.Multa bafta

| Andreeush a răspuns:

Există șanse.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Doar daca a mai existat o partida inainte sau o masturbare cu ejaculare, dupa care nu s-a spalat si nu a urinat.