Daca cele doua menstruatii au fost regulate si perfect normale (durata, flux, aspect), nu esti insarcinata. Totusi, fa-ti un test de sarcina si du-te obligatoriu la ginecolog (o intarziere de 6 zile trebuie investigata).
Buna, nu cred ca esti insarcinata daca ti-a venit menstruatia normal, faptul ca a intarziat, se poate datora din alte cauze nu neaparat sarcina, totusi cel mai indicat e un test de sarcina!
Erai in perioada nefertila, chiar inainte de menstra cand posibilitatea sa ramai insarcinata e minima.
NU esti insarcinata! stai linistita! Data viitoare esti un pic ma atenta si vei sta fara stres!
Acum nu! dar data viitoare posibil sa nu mai ai acelasi noroc!
daca pe viitor o sa mai ai raporturi sexuale neprotejate, si vezi ca menstruatia intarzie mai mult de 10 zile fa-ti un test!
Eu cred ca nu, insa mergi si ia un test de sarcina de la farmacie pentru orice eventualitate!
E totul in regula, fii pe pace. a intirziat menstruatia cu 6 zile din alte considerente, poate din cauza unor dereglari hormonale, dar nu din cauza sarcinei. dar cel mai bine ia un test si convinge-te singura!
00Andreea008 întreabă: