Poti sa o dezvirginezi. Daca ai dificultati te orientezi la pozitie, durerea crescanda o poate face sa se retraga, insa nu e asta o problema de lungime, fiind oricum mai mult decat suficient. Pentru marire nu stiu solutii, sunt destule reclame pe net la pastile, curele si tot felul de minuni, am vazut si pe yahoo, nu mai zic de ce primesc spam zilnic, insa habar n-am daca te-ar putea ajuta - inclin sa ghicesc ca nu.
Fii linistit, numai sa nu nimeresti un himen elastic ca nici cu 20 cm nu il rupi pentru ca nu se rupe dar contactul sexual se produce. Mai exista si posibilitatea sa nu aibe himen din nastere iar daca nu a avut contact sexual tot virgina se poate numi.In concluzie se poate spune ca virginitatea se pierde in urma consumarii actului sexual intredoi parteneri.Deci problema nu sta in cei 11cm sunt suficienti. Pentru marire penis sunt multe oferte care mai de mai... Prin interventie chirurgicala dar costa. Poti incerca extender Ten Inches la un pret acceptabil 350 lei (RON) zic producatori ca o resolva la crestere 3-4-5 cm dar ramane de vazut.Sa auzim de bine.
Hai ma si tu, da ce vrei dala de cal?! Mic si vioi frate! Stai linistit ca e in regula, bafta