| zamira a întrebat:

Pot sa fac avort fara ca parintii mei sa stie? pot da mita? Nu imi trebuie acordul lor?

11 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Daca esti minora putin probabil, trebuie sa fi insotita de un adult.

| rolfenstein a răspuns:

Uitandu.ma la intrebarile anterioare...e grav rau. daca prietenul tau nu are bani de prezervative asa.ti trebuie.

| Azµre a răspuns:

Nu acceptă nimeni mită de la un copil, e pielea lui în joc dacă tu faci o infecție fiindcă ești prea mică, medicul e tras la răspundere. Așa că nu! Spune-le părinților.

| h3r a răspuns:

Cati ani ai?

| daassh a răspuns:

Daca mergi cu o persoana majora nu e nici o problema poti face avort.Succes!

| StiuCeSpun a răspuns:

Trebuie sa ai minim 16 ani pentru a face avort fara acordul parintilor.
Data viitoare folositi prezervative!

| KittyKit a răspuns:

Pfff,nu poti face avort singura daca esti minora. Daca ai avut curajul sa faci sex neprotejat, fa-ti curaj si vorbeste cu mama ta.E cel mai bine asa

| Bellutza98 a răspuns:

Of...Doamne. straight face
Ti-ai facut asta cu mana ta, nu-i asa? Daca nu voiai copil te gandeai la asta de dinainte. straight faceAcum trebuie sa platesti si sa ai grija de el, doar esti mama lui.Nu ai niciun drept sa-l omori, ceea ce vrei tu sa faci este o crima! Ucizi o viata de om.Niciodata nu am fost de acord cu asa ceva si nici nu voi fi vreodata. Daca il omori o sa-ti para rau, o sa platesti pentru ca e un pacat, chiar daca nu e nascut inca, tu vrei sa-l omori nenascut!
Ce poti sa faci? Sa le spui parintilor. Poate o sa cada pe spate cand au sa auda, dar asta este.Si ca sa-ti raspund la intrebare:NU poti face avort fara acordul parintilor, nici cu mita! Si tine minte, trebuie sa suporti, sa mergi inainte dar cu acest copil pe care-l astepti.Cum iti asterni asa dormi, acum nu mai poti da inapoi, cum spuneam trebuie sa suporti consecintele.Si mai tine minte si astabig grinACA FACI AVORT O SA-TI PARA RAU SI O SA SUFERI, O sa PLATESTI PENTRU ASTA PENTRU CA E UN MARE PACAT.
SAU mai simplu este sa-l nasti si sa-l dai spre adoptie.Asta este.Din greseli se invata!

| GoguSteriade a răspuns (pentru Bellutza98):

Ai 14 ani? De te-as vedea peste inca 2 cu plodul in brate, sa vad cum iti ratezi viata. Mai duceti-va dracului cu tot rahatul asta ca n-ai drept si ca omori un om. Omori pe dracu' sa te ia, daca nu stii anatomie si n-ai informatii despre cum progreseaza o sarcina, taci dracului din gura, nu mai da sfaturi pretioase pe Internet.

| Bellutza98 a răspuns (pentru GoguSteriade):

Poti sa crezi ce vrei si sa stii ca puteai sa-mi vorbesti mai frumos.Nu am 14 ani, ci 13 dar o sa fac in curand. straight face...

| GoguSteriade a răspuns (pentru Bellutza98):

Tu la 13 ani ar trebui sa stai sa te joci cu papusile, nu sa dai sfaturi despre avorturi si copii. Ah, am uitat, la varsta asta fetele deja sunt papusi, nu se mai joaca cu ele.

Întrebări similare