Riscul de infectii este mare, asa ca trebuie sa indepliniti obligatoriu 3 conditii:
1. sa va spalati amandoi foarte foarte bine cu apa si sapun pe organele genitale inainte de a face sex.
2. sa folositi prezervativ.
3. imediat dupa contactul sexual ea trebuie sa-si faca toaleta vaginala folosind irigatorul si o solutie antiseptica de la farmecie.
Hai, mai, ca nu iti cade o mana daca astepti 3-5 zile pana ii trece!
In primul rand, nu e deloc igienic...curge sange, faceti lenjeria praf si poate avea ea dureri!
In al 2 lea rand, si inca nu mi-am schimbat parerea, mi se pare scarbos, pentru mine ca fata!
Adaug la cele scrise deja ca, exista un procent cam de 15% dintre ele care au un apetit sexual mai crescut inainte si in timpul ciclului, iar pentru cei mai "fragili" estetic si educational e o problema, care pentru restul nu exista!
Deci: igiena, protectie (preferabil! desi unora, fideli si pasionali le place pe viu!) si tandrete la maxim, ca sa fie super OK!
Niciun risc, insa atunci e de preferat sa o faceti sub dus, e mai igienic, si cu prezervativ evident, insa prezervativele nu au fost testate in mediul umed deci s-ar putea sa se rupa.
E scarbos...nu se intampla ceva grav dar sa fiti curati si aveti grija cu lenjeria. FUNDA
SebastianBoss întreabă: