| Ella_6365 a întrebat:

Pot sa merg sa cumpar eu singura anticonceptionale, chiar daca am doar 15 ani? sau nu e legal, k nu stiu ^^'. s idak da. cat costa? ca am auzit k maresc sanii

Răspuns Câştigător
| dEutSa_8892 a răspuns:

Din cate stiu eu.nu este o varsta exacta... du-te la sexshop la noi in ploiesti in nord tongue la statuia mihai viteazu... da` de costat nu stiu cat costa...laughing

asteptam alte raspbig grin

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu iti cumpara anticonceptionale decat dupa o consultatie la ginecolog. La varsta ta te poti nenoroci pe viata, poti sa te alegi cu niste chestii groaznice. Nu face nebunia asta!

| pίTίк a răspuns:

Ella te inteleg perfect.si eu am aceeasi problema cu sanii mici insa eu am 18 ani.multe dintre raspunsurile pe care le-ai primit sunt adevarate...inainte sa cumperi anticonceptionale trebuie sa consulti un medic ginecolog pentru ca daca anticonceptionalele nu sunt potrivite pentru organismul tau iti pot dauna si nu cred ca ai vrea asta.ar trebui sa mai astepti pentru ca la 15 ani nu e o problema chiar asa de mare...parerea mea.ai grija de tine:*:*:*:*

| bismark65 a răspuns:

Poti merge si singura dar ar fi bine ca drumul pana la faramcie sa-ti ia cel putin 3 ani

| andi a răspuns:

Daca alte fete au luat si la 11 ani inseamna k si tu trebuiesa faci la fel? un sfat bun vad k nu vrei sa auzi...sad

| mioara a răspuns:

Draga mea du-te intai la un dr

| Ella_6365 explică:

Dar stiu copiii care au luat si la 11 ani...

| Ella_6365 explică:

Nu de aia spuneam, doar k ele nu au avut nimic si de aia

| Ella_6365 explică:

M-ati convins... sunt fericita ca mai intai am intrebat, ca altfel cine stie ce mi s-ar fi intamplat. multumesc mult pentru raspunsuri, m-ati ajutat toti enorm

| carmenzo a răspuns:

Nuuu! Sa nu faci asta! e foarte periculos pentru tine... daca nu simti acum simti in cateva luni, un an, si nu maresc sanii doar ii umfla inainte de menstra! si inca ceva o sa ai niste dereglari hormonale de nu o sa stii ce bai ai! fa bine si du-te la medic inaine! E indicat, esti tanara deci nu ai de ce sa iti faci probleme si in plus o sa inveti ca trebuie sa ai grija de tine si mai ales de partea lucratoarehappyAsculta-ma ca stiu ce vb!