| Ella_6365 a întrebat:

Pot sa merg sa cumpar eu singura anticonceptionale, chiar daca am doar 15 ani? sau nu e legal, k nu stiu ^^'. si daca da. cat costa? ca am auzit k maresc sanii

Răspuns Câştigător
| loredanarotariu a răspuns:

Doar silicoanele maresc sanii. Cand aveau eu 15 ani ne frecam cu marar pe piept ca sa ne creasca sanii. De un lucru poti fi sigura... de la anticonceptionale nu o sa iti creasca sanii (poate doar par pe ei). Nu lua pastile pentru asta, ca le iei degeaba.

27 răspunsuri:
| andi a răspuns:

La 15 ani nu ai voie sa iei pastile anti bebe,

| Ella_6365 explică:

Eh nu? tu pe ce lume traiesti, omule? am vazut si unii care au luat la 11 ani, si tu zici de 15? lol

| kh1ss a răspuns:

Ella... nu e bine... iti distrugi organismul si mai mult... daca nu iei anticonceptionalele potrivite... ai cele mai mare sanse sa nu mai poti face copii... ai inca 15 ani... ai rabdare... au sa iti creasca sanii...

| andi a răspuns:

Atunci fata poti sa iei cat cuprinde, sa iti aduc un pahar cu apa?

| Ella_6365 explică:

Hmm... deci de la 18 ani e bine?

| mikiscence a răspuns:

Maresc sanii foarte putin doar pe perioada in care le iei...si crede-ma ca nu se merita sa incepi de la 15 ani cu pastile...eu iau pentru ca mi-a prescris doctorul pentru o problema hormonala.am 27 ani...de 5 luni iau si abia astept sa le termin...pentru ca ma simt cam ciudat, nu ma simt bine ca intotdeauna! si mai stii ceva? anticonceptionalele ingrasa...asa ca nu se merita ...100%.

| Ella_6365 explică:

Ingrasa? rau?

| cristina_6456 a răspuns:

Poti sa mergi parerea mea si eu am luat pastile anticoceptionale de la 15 ani dar am fostla plening familiar te sfatuiesc sa mergisi tu ai multe avantaje daca esti eleva banuiescca esti primesti anticoceptionale gratis in fiecare luna trebuie sa duci copie de pe buletin si carnetu de elev cu stampila si esti si sub supraveghere medicala

| giulya85 a răspuns:

Depinde de organism daca ingrasa sau nu.eu de exemplu iau desorelle de aproximativ 6 luni si nu m-am ingrasat deloc ba chiar am slabit 2 kg.asa ca depinde.

| Ella_6365 explică:

Wow misto... happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu e indicat sa le iei de la varsta asta... Si cu atat mai putin daca vrei sa-ti maresti sanii... Daca crezi ca daca iei niste pastile iti maresti sanii. intreaba la farmacie daca au asa ceva... E destul de posibil sa aiba. Pretul anticonceptionalelor difera... Daca te hotarasti sa iei, consulta intai un medic ginecolog si afla si parerea lui.

| andi a răspuns:

Care mi-a dat stupid aici sa-l bip bip bip in gura, si poate sa imi spuna in fata, daca fata nu vrea sa asculte de sfaturi, i-a mai ducetziva. ...bip bip bip...hai da-i si la asta stupid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andi ce comic esti! te-au suparat rau de tot oamenii astia! nu iti face griji, va trece si asta.toti voteaza stupid din lipsa de ocupatie, nu te mai enerva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt ieftine da ti le da si tie

| delahoyaworld a răspuns:

Dc nu mergi la un ginecolog? sau nu iti ajung banii de buzunar?winking }{

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua de la 15 ani pentru marirea sanilor. esti in crestere. s-ar putea sa deregleze tot. du-te pe la 18 ani daca, chiar iti doresti la medicul ginecolog...sa iti prescrie niste anticonceptionale ce nu iti afecteaza tie organismu.la fiecare e diferit.nu fa chestii din auzite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e legal cata vreme anticonceptionalele se administreaza in cele mai multe cazuri pentru probleme hormonale... unele fete pot avea mentruatie de la opt ani. nu e ilegal sa cumperi, dar e sincer prostesc sa le administezi fara recomandari medicale si pentru ce? pentru ca iti maresc sanii? draga mea, pe mine nu m-au ingrasat, au marit intr-adevar putin sanii insa totul depinde de cat de bine accepta organismul tau aceste pastile. sfatul meu este sa nu te grabesti, fa ceea ce trebuie sa faci tu la 15 anihappy multa sanatate... sper sa tii cont de sfaturi, ai toata viata inainte sa ai sani

| diana4u a răspuns:

Ar trebui sa mergi la doctor sa vezi daca ai putea sa iei antibebe... k daca le iei de capul tau poate sa nu iti faca bine...

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Cum nu e indicat mah daca ai menstruatia dereglata doctoru iti da anticonceptionale...at ex de ce nu este bine si dc da doctoru atlaughing

| MADALINAAAA a răspuns:

Off...la doar 15 ani... ti-ai stricat copilaria...nu ai mai avut rabdare? nu cred ca e legal sa cumperi daca nu ai minim 18 ani...iti strici organismul f mult.risti sa nu mai ai copii.si asta doar pentru camaresc sanii.au timp sa mai creasca...in fine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. E legal si sa iei pilule ( chiar se dau gratis de la planning pentru ca esti eleva ) si sa le cumperi de la farmacie (daca nu ai reteta, trebuie sa stii tu cum se cheama )
2.Pretul, depinde. Exista si de 5 RON si de 30 ROn si mai scumpe.
3. NU maresc sanii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama cat de egoista poti fi? tu stii macar pe ce planeta traiesti fata? auzi la ea...anticonceptioanle la 15 ani. fereasca Dumnezeu de oameni neinformati...sau mai bine zis prost informati...

| AllenTJ a răspuns:

Esti o curva!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti sa iei anticonceptionalele singura dar tebuie sa stii ca la varsta ta aceste pastile o sati afecteze cresterea in inaltime. aa si inca un sfat ai grija ca anticonceptionalele iti fac pofta de mancare asadar trebuie sa fi atenta si sa iti controlezi apetitul daca vrei sa nu te ingrasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am vrut sa iau... dar am decis ca mai bine nu...ar fi bine sa faci si tu astabig grin
un sutien cu push up o sa-ti ridice sanii, facandu-i mai mariwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar tu le cumperi pentru ca maresc sanii asa e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ella nu vrea doar pentru marirea sanilor. poate vrea sa nu faca bebe de pe la 15 ani.si nu se simte in siguranta doar cu prezervativul