| DomnulMuratura99 a întrebat:

Pot sa mor din cauza unei partide neprotejate? Adica sansele ca iubita sa aiba vreo boala sunt mici iar sansele de hiv in Romania si mai mici. Iar daca ar avea, cam in cat timp mi-ar suna ceasul?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dimpotriva, sansele sa iei HIV, sunt foarte mari. Statisticile spun ca, anual apar peste 10.000 de cazuri noi, detectate, dar se presupune ca numarul este de cel putin2 ori mai mare, ceilalti nestiind inca ca sunt contaminati.
Daca ai sex neprotejat cu o persoana, care a avut in trecut prin una sau mai multe partide sexuale neprotejate, ai toate sansele din lume, sa ai una sau mai multe boli cu transmitere sexuala (HIV, siflis, gonoree, clamidia, trihomonas, HPV, herpes, samd).
Un test pentru HIV se poate face dupa 6 luni de la contaminare, pentru ca perioada de incubatie si aparitia primelor semne care pot confirma infectia, apar abia dupa 6 luni de la contaminare.
Celelalte boli cu transmitere sexuala, au perioade de incubatie mai scurte, de la 3 zile la 30 de zile.
Folositi prezervativul in absolut toate partidele sexuale, ca nu musca, nu doare, nu sugruma, nu costa mai mult decat o bomboana, dar confera protectie totala si unele persoane chiar confirma, placere sporita la sex.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca iubita ta NU este o panarama sau vreo ''parasuta'' de pe o centura renumita sau din vreo parcare pentru T.I.R.-uri, in acel caz poti sa te linistesti si sa uiti de toate ingrijorarile care ti-au invadat... intelectul. big grin Doar in mintea ''bulversata'' a anumitor persoane astfel de idei zburda precum o fac roiurile de fluturasi vara,... pe marginea unei baltoace. laughing Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ceasul îți sună când îl pui să sune. Dacă îl pui la trei ore după o partidă, îi mai dai una. Dacă tot e să mori, măcar să știi de ce trăieșți. Solo se vive una vez. Karamba!
https://www.youtube.com/watch?v=LxrUkFQHYpg

| sofisis a răspuns:

Se traieste bine mersi cu HIV. Exista tratamente.
Dar de principiu....protejeaza-te!

| Emma30555 a răspuns:

Din cânte știu eu sansele sa iei o boala venerica sunt mai mari dacă numărul contactelor cu persoana bolnava este mai mare, dacă e doar odată șansele sunt mai mici dar nu este exclus, contează și imunitatea fiecăruia. HIV este un virus periculos dar dacă îl detectezi la timp nu e asa mortal, ideea e ca mai bine te protejezi ca să elimini orice risc sau va faceți analizele periodic

| Goete a răspuns:

Ce te face sa crezi ca poti muri doar daca primesti SIDA?
De altfel cu SIDA poti trai mult si bine, daca e detectata si controlata

| alina2k18 a răspuns (pentru Goete):

Vrei sa zici cu virusul HIV se poate trai, cu medicatia aferenta si tinerea sub control pentru a nu se reproduce.
Cu BOALA SIDA nu traiesti deloc mult si bine.

| Goete a răspuns (pentru alina2k18):

Asa o fu. Eu le evit pe amandoua

| Alexandrionelu a răspuns:

Vezi ca s-a trecut la ora de iarna, adică ceasul va suna cu o ora mai devreme happy

| pmarco a răspuns:

Da