| nermin2 a întrebat:

Pot sa raman insarcinata daca sunt virgina si eram in a 4 zi de ciclu si el a ejaculat pe buzele mele numai ca a curs putin aproape de vagin deci nu a patruns inautru si m-am splat dupa aia repede

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul descris de tine formarea unei sarcini se poate considera ca fiind atat teoretic cat si practic IMPOSIBILA fiindca joaca voastra a avut loc in prima perioada nefertila a ciclului tau menstrual. Ar fi foarte bine sa aveti mai multa grija in viitor si intotdeauna sa procedati cat se poate de responsabil si maxima atentie in tot ceea ce faceti. Sanatate!

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu ai turnat din gurita direct in vagin si ai himen apoape complet obturat, poate fi bine.
Ai omis sa spui cine si cum a produs ejacularea, asa, ca modus operandi, sa stim si noi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu poti sa ramai insarcinata.

| neutrino a răspuns:

Specifica daca ai facut sex sau nu si daca da, in ce conditii. Specifica si despre ce buze vorbesti.

| nermin2 explică (pentru neutrino):

Adica pe gura

Adica pe gura si nu am facut

Ma refer pe gura. si nu am facut sex... si nu sa atins de vagin

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu poti ramane gravida.

| Alicezzz a răspuns:

In primul rand daca te respecti ca si fata sau femeie, nu faci sex pe ciclu fie el si in a 4a zi, chiar daca nu ai facut sex in adevaratul sens.asta tine de respectul de sine. Si doi atata timp cat nu a existat contactul sexual insine nu ai cum sa ramai insarcinata pe cale aeriana sau bucala sau anala. Bafta

| aleku22 a răspuns:

Ai facut sex oral vrei sa spui...