Ai folosit prezervativ.
Prezervativul nu s-a rupt.
Implicit,nici sperma sau lichid seminal nu au ajuns in vaginul tau si mai departe.
Nu ai cum sa ramai insarcinata.
Chiuleai la anatomie, in clasa a saptea?
Nu te nelinisti, insarcinata nu esti!
Slabe sanse. daca nu si-a scos prezervativul de pe penis eu zic sa sperma a ramas acolo unde trebuia.doar sa nu fie mai "subirel" si sa ii stea larg pe penis. in rest nu ai de ce sa iti faci giji. daca ai motive sa te temi recomand pilula de a doua zi. si folosirea contraceptivelor la viitoarele contacte sexuale. have fun
NU ramai pentru ca nu s-a rupt putea sa scoata penisul de 10 ori nu conteaza daca stii ce inseamna sperma e din aia se nasc copii daca ajunge sperma in vagin la tine atunci este o problema dar daca nu stai linistita problema este sa nu ejaculeze innauntru sau pe vagin in exterior daca s-a intamplat ceva de genu sa faci un test de sarcina si sa nu il faci pe stop stiti voi fetele mai bine ce-i aia!
Stai linistita nu vei ramane daca nu sa terminat in vagin nu prea sunt sanse de asa ceva.
Iti inteleg grijile pentru ca si eu imi fac griji din orice dar nu e bine! daca nu s-a rupt totul este ok, dar ca sa fii sigura poti intreba si meicul ginecolog la controlul de rutina.
AndreeaI012452 întreabă: