Vorbiti aiurea, un copil la o varsta mica poate influenta viitorul tau si al lui. Ia-o ca pe o lectie de viata, du-te la ginecolog si rezolva problema acum. Ai grija sa nu se repete situatia ca s-ar putea mai incolo sa iti doresti un copil si sa nu il mai poti face. Succes
Nu, nu poti. Daca ajungi la ginecolog in primele 24 de ore dupa contactul sexual neprotejat, poti primi pilula ed a doua zi care va impiedica instalarea sarcinii. Dupa acest interval, doar o intrerupere de sarcina poate omori copilasul.
Intai trebuie sa stii sigur ca esti insarcinata! Deci in primul rand trebuie sa treaca 21 de zile de la conceptie[3 saptamani]. Apoi macar cateva saptamani sa te gandesti daca esti sigura ca vrei sa faci asta.Cam dupa 5-6 saptamani poti face acest lucru.Desi,sa dea Dumnezeu sa te razgandesti, si sa suporti consecintele actului sexual neprotejat.
pa, pa.
Trebuia s-o eviti.suntem in sec. XXI exista tot felul de metode de precautie. dar daca tot s-a intamplat suporta consecintele.nu te grabi cu decizia asta.gandeste-te ca omori un copil. copilul tau.este si el o fiinta umana. chiar daca el nu stie ce se intampla, gandeste-te cum ar fi sa te omoare propria ta mama?
nu-ti omori copilul. o sa ai toata viata constiinta incarcata.nu cred ca o sa poti dormi noaptea gandindu-te ca ai luat viata propriului tau copilash!
LASA-L SA TRAIASCA!
Loveste-te mult in burta, in zona abdominala.
si fa mult mult efort. o sa se produca un avort spontan
Nu cred ca poti prin alta metoda, in afara de avort. E cea mai okay metoda, chiar daca are si ea riscurile ei. Si nu mai astepta, fiindca dupa 2 luni si jumatate nu mai poti face avort fara riscuri mai mari.
Bagati o penseta in vagin, si scoate afara embriou, sau daca e deja mai mare crescut, baga clestele
De ce ai mai ramas insarcinata daca vrei sa scapi de copil? totusi este si el un suflet nai auzit de protectie? doamne
daca tot n`ai inima o lovitura in burta + tigari si alcool o sa rezolve problema
Eu nu am ramas insarcinata dar pentru viitor.si oricum daca ar fi sa raman am o varsta mult prea mica ca sa pastrez copilul.ar fi esecul vietii mele
Bah fata cum poti sa intrebi asemenea lucru pe un site de socializare, iti postezi prostia? tu cand ai ramas insarcinata nu te-ai gandit si tu la consecinte.de ce un suflet trebuie sa sufere din cauza cretinitatii tale? frate, nu atui auzit si voi de
Mutubal întreabă: