Sti sa gatesti? Sau mai degraba poti cumpara capsuni (nu stiu daca mai sunt acum) sau banane pe care sa le asortezi cu frisca si sampanie.ciocolata...Poti pune si petale de trandafiri, lumanari (nu multe ca sa nu se termine ca un incendiu )...sau daca preferi baia. o baie spumoasa cu lumanari parfumate sau in forma de inimioare, aceeasi "cina" de mai devreme si putina muzica dar cat mai lenta si mai putin zgomotoasa! Iar tu fi in largul tau asa o poti ajuta si pe ea sa se simta mai putin emotionata. Succes!
Dar ce daca nu accepta sa faceti dragoste nu mai puteai sa respiri era un chin? ce oameni. Vrei romantic nu? Pui o muzica lina in surdina, niste asternuturi parfumate cu trandafir de preferat de matase rosie catifelate, o lumina slaba de preferat dinaceea rosie portocalie, niste betisoare parfumate. Asta e cu decorul. Acum cum o vei face treaba ta, incepi usor cu sarutari multe la inceput "preludiul" si continui vezi tu ce-ti trece prin cap, nu te apuci sa sari pe ea de la inceput. Succes, sa auzim de bine.
Mi-e si frica sa ma gandesc ce jale iese in pat cu un baiat care nu stie cum sa faca "chestii romantice" cu fata pe care pretinde ca o iubeste.
Du-te la magazinul de chestii romantice de obicei branza creste pofta de sex si stimuleaza orgasmul daca poti sa o atarni de picioare in jos ar fi foarte sexy
Mah esti... la ce iti trebuie romantism, dai tata, daio tare, roadeo la vagin, iha! nu stiu fratele meu da gasesti pe siteuri specializate