| νєησм a întrebat:

Pot sa va intreb o intrebaresadmai rusinoasa? Cand penisul mi se scoala si incerc sa il "desfac" de tot nu pot care este motivul? Mentionez ca inca mai sunt virgin:-ss.

Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Flavius am observat ca ai 11 ani si sincer incepe sa ma sperie "precocitatea" de care copii dau dovada in ziua de azi in ceea ce priveste viata sexuala.In cazul tau insa sper sa fie vorba doar de o dorinta de a sti cat mai multe despre propriul organ genital.
"Desfacerea" penisului tau nu trebuie sa te ingrijoreze.Acest lucru se intampla din cauza frenului sau ata penisului, asa cum mai este numita, care nu permite decalotarea penisului.Acest lucru se va intampla dupa inceperea vietii sexuale sau poate sa nu se intample deloc dar vei putea avea o viata sexuala normala asa ca nu trebuie sa iti faci griji.
Ai grija la igiena pentru a evita problemele.http://www.clopotel.ro/......al-91.html

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

D'apoi penisu' nu-i banana ca sa se desfaca de tot!

| νєησм explică:

Tyana,n-am 11 ani am 13 cu asta team lamurit mai bine sper si da sunt foarte interesat de viata sexuala.

| emi29 a răspuns:

Nasol, doar operatia e solutia, nu te speria poti trai si asa dar nu e la fel happy, parinti ignoranti

| Dolceboy a răspuns:

Cum adica ma sa-l desfaci? fi mai direct daca tot ai intrebat