| Notahappyday a întrebat:

Pot spune ca majoritatea au trairi asemenatoare, fiecare are cate o deceptie, insa depinde de cat timp traiesti momentul acela. Da, sunt indragostit de cam mult timp. Nu spun de cand pentru ca vi s-ar parea foare prostesc. Pot sa spun ca este o cifra divizibila cu 5. Nu va spun nici varsta mea, ca sa evitam misto-urile si raspunsurile foarte seci din partea unora.
Situatia sta in felul urmator, de cate ori am incercat si in toate modurile posibile (mai putin sa ii plang pe la usa si sa o caut atat de insistent incat sa numai doreasca sa mai auda de mine) ea nu vrea mai mult. Ii este teama sa ma piarda ca prieten, de fapt cred ca traieste un moment de groaza daca se gandeste putin la asta. Nu cred ca nu tine deloc la mine, ci ii retinerea care o are orice fata cand un prieten iti spune ca te place. Treaba e ca, desii stiind asta, s-a combinat cu cineva. Cu cineva-u ala a stat o buna perioada de timp, apoi intorcandu-se inapoi la mine ca na, eu sunt cel care intelege.
Ne avem inca bine, doar ca eu nu o pot privii mai mult decat o prietena, nu imi sta in putinta. Simt ca o tin la nesfarsit asa. Ea mai mult nu va vedea in mine. Am zis sa ma indepartez de ea, dar de uitat nu o voi uita. Daca ma indepartez o las singura, a suferit destul. Nu vreau sa treaca iar prin ce am trecut eu o gramada de timp singur... Dar ce pot sa fac sa imi fie si mie bine?

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Un adevarat prieten isi tine strans prietenia! Nu renunta la ea, acum are nevoie de tine, spune-i asta! E greu sa fii singur si tu stii asta!
Cauta o solutie de compromis, apreciaza-i prietenia dar cauta si o fata cu care sa fii cu ea!

| Lacoste a răspuns:

Cel mai bine te indepartezi de ea, oricat ar durea sa o lasi singura, dar e spre binele tau.Fiind tot timpul alaturi de ea iti faci mai mult rau.Ea stie ca tu o iubesti si nu ii prea pasa de asta.
Poate daca va vedea ca te-ai indepartat de ea, ca nu mai e acea persoana care o asculta si o intelegea ca inainte, atunci o sa-ti simta lipsa si o sa-si puna semne de intrebare.
Nu trebuie sa o astepti, viata ta nu depinde de ce face ea.

| Ammy93 a răspuns:

Cred ca nu trebuie sa renunti la prietenia cu ea, dar nici tu nu poti renunta la viata ta privata. Fii in continuare amicul ei, dar incearca si sa iti gasesti pe cineva. Pentru ca exista un risc sa stai sa astepti dupa cineva asa de mult ( adica sa-r putea ca prietena ta sa se indragosteasca si sa se casatoreasca, iar tu vei pierde). Daca nu ti-a dat de inteles ca ar vrea sa fie cu tine mai bine fiti doar prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da banuiesc perioada si e f lunga, insa gandeste-te ca in timpul asta puteai sa ajungi la o relatie f serioasa cu cineva. exista posibilitatea care ai zis-o tu cu prietenia...insa poate ea nu poate fi atrasa de tine in modul ala, nu exista compatibilitatea. eu cunosc o fata frumoasa cu care ma inteleg f bine dar nu ma atrage deloc in felul in care sa pot avea o relatie cu ea. nu cred ca e o idee buna sa iti irosesti tot timpul de frica ca ea o sa ramana singura si nu stiu ce, ca nu e o solutie. spune-i ce te apasa si daca nu vrea ramaneti amici si inceraca sa gasesti pe altcineva si cu timpul o uiti. ca vezi cum trece timpul si mai e posibilitatea sa-si gaseasca ea unu si ramai de fraier. incearca sa nu fii prea sentimental ca ai doar de pierdut. sunt momente cand trebuie sa fii lucid pentru a lua decizii corecte. iti spun din propria experienta ca sunt patit cu de astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine sa o ai in viata ta ca prietena decat deloc. incearca sa-ti bagi ideea asta-n cap pentru ca asa e. daca vrei s ate mai distantezi de ea e foarte bine pentru tine, dar trebuie sa o faci incetisor pana la punctul la care crezi tu ca e ok. atunci iti va simti lipsa si te va chema inapoi, plus ca va simti ca prietenia nu mai e la fel ca inainte. poti incerca din nou, sau...doar prieteni, dupa cum preferi. oricum daca vrei sa fiti impreuna trebuie sa-i zdruncini putin ideea despre prietenia voastra, atunci cu siguranta te va vedea in alt fel. doar sa fii delicat, ia foarte mult timp si gandeste-te foarte bine daca asta e ce vrei s afaci. multa bafta!