Dupa casatorie se va schimba, dar in mai rau. Daca nu era doar o intrebare ipotetica, ci vorbesti chiar despre prietenul tau, fugi cat mai poti, pentru ca baiatu' asta iti va face o multime de probleme in viitor. Desparte-te de el!
Daca vrei să-l crești e treaba ta
E o chestie de bun simț să achiții jumătate din utilități
Daca el nu-ți oferă ce tu oferii la ce mai stai?
Curios, tu cum accepti un asa om? Ce varsta ai? Devine mai zgarcit cu trecerea anilor, lupul isi schimba parul dar naravul ba.
Of, draga mea..probabil sperai sa auzi ca o sa se schimbe, dar te asigur ca nu din propria experienta...Si e grea viata alaturi cineva care e asa.
Sincera sa fiu, eu nu m-as incurca cu o astfel de persoana, in prima secunda i-as zice la revedere.O relatie semnifica si un consens unde amandoi trebuie sa contribuie cu familia, cu copii, cu bugetul, cu dragostea si asa mai departe.Aia nu este o relatie unde doar unul ofera totul si celalalt nimic, pentru ca asta inseamna ca faci niste compromisuri absurde unde nu merita. Aaaa da, inca ceva.....nici casatoria nu il va schimba, pentru ca asa ii este firea.Un act matrimonial nu iti schimba felul tau de a fi.Multa sanatate!
Da, se va schimba în mai rău. Nu face concesii de-a dragul de a o face. Dacă are obiceiuri proaste, mai bine renunți acum. Pe urmă va fi mult mai rău.
Cati 12 ani ai?
Nu se poate schimba, eventual de haine.
E, egoist, încăpățânat și imatur,, se gândește doar la el, nu și la ceilalți din jurul lui "
Profita de tine ca ești îndrăgostită pana peste cap, ca nu mai ești rațională, ca ești naiva și ușor de influențat, într-un cuvânt profita maxim de tine, ești bătaia lui de joc.
Nu ii pasa de tine, nu te iubește, ii pasa atât ca se folosește de tine, profita de tine, de bunătatea ta, din păcate nu tine la tine, credeam ca ești mai deșteaptă, cum naibii luați bacalaureat-ul unele?
Tu nu realizezi ca ești sponsorul lui? Ca îl finanțezi și nu primești nimic în schimb?
Unde ți mintea draga mea?