| LuminitaRoz a întrebat:

Poti avea o dragoste adevarata cu o fata pe care nici nu o poti vedea, nici atinge, nici saruta NIMIC in afara de vorbit prin sms si mess cu vorbe de "lugu-lugu "? straight face [ nu e vb. de mine.sunt fata tongue ]

5 răspunsuri:
| Barbaraaa a răspuns:

Da poti avea depinde d pers.

Răspuns utilizator avertizat
| aliyo a răspuns:

Nu,nu poti avea
Mie mi s-a intamplat ca iubitul meu sa ma insele cu o fata care statea foarte departe de el.si dupa o saptamana a venit la mine, cu o fata din aia maai."trista " ca sa zic asa si mi-a zis ca am avut dreptate si ca nu trebuia sa faca asa ceva, dar oricum ce a fost atuci a trcut...
Daar...ce vreau sa spun eu de fapt este ca NU ai cum sa ai o relatie cu o fata pe care nu o poti vedea(ma roog.se numeste relatie la distanta) dar oricum.nu o sa reziste prea mult.asta incerc eu sa zichappy

| chucky31 a răspuns:

Nu prea poate sa fie dragoste adevarata ci dragoste neimpartasita. stiu cum e...prea dureros

| naty17011996 a răspuns:

Stii LuminitaRoz
unii se indragostesc in persoane simtind ceva emoti cind o saruta
unii se indragostesc in persoane inebunind dupa un simt cind ea/el e aproape sau cind se atinge de el/ea
unii se indragostesc invornirea unei persoane
Si acum (de ce nu ) hm (se intimpla ca te indragostesti si in modul cu care persoana anumita vb cu tine)stii asta chiar e mai bine (ca intii sa stii ce el/ea are pe suflet si cit e de frumos/oasa in vorba)
uniori infatisarea mult incurca