| KindKid17 a întrebat:

Poti cuceri o fata daca esti timid? Si fata asta nici nu e la acelasi liceu. Ce sa fac? Solutii? Funda sad

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cu timiditatea mori de abstinenta, fetelor nu le plac timizii, ele vor badboys

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Tu tot cu timiditatea te preocupi? laughing
Da o poti cuceri, toata lumea poate. Dar trebuie sa te dai in vorba cu ea. Asta e partea cea mai grea. Zi mai multe detalii despre ea.

| KindKid17 explică (pentru DoarBogdan):

Uita-te la celelalte intrebari ale mele... vei vedea destule detalii

| drogh a răspuns:

Bună seara!
Eu cred că toate în lumea asta au o rezolvare. Faptul că eşti timid nu contează, este doar un mic defect pe care îl poţi depăşi dacă ai încredere în tine. Trebuie să speri şi să fii un om optimist. Am citit întrebările tale recente referitoare la această fată şi cred că pentru faptul că a-ţi copilărit împreună ea nu te consideră mai mult decât un amic şi îi place să profite de dragostea pe care i-o porţi pentru că a văzut că insişti foarte mult şi că nu ai nicio speranţă. Este doar o neserioasă şi cel mai bine ar fi să pui capăt acestei inutilităţi. Când o vezi pe stradă, dă-i şi tu doar ''Seen''. Probabil că nu ştie ce înseamnă să fii dezamăgit atunci când nu îţi sunt împărtăşite bătăile inimii. Este doar o tipă care jonglează cu ceea ce simţi pentru ea şi te necăjeşte. Dacă ar fi să fiţi împreună, dă-ţi seama că te-ar lăsa la primul stâlp şi l-ar depăşi fără tine. Vreau să subliniez faptul că, dacă îi păsa, îţi acorda atenţia necesară şi nu te punea într-o lumină proastă. Dar ştii cum e...fiecare răspunde în funcţie de importanţa acelei persoane.
Aşa că, nu fi supărat, poate ai pierdut o bătălie, dar nu tot războiul. Ea nu este singura fată. Sunt sigură că Dumnezeu a pus ceva mai bun deoparte pentru tine, dar dacă tu te-ai oprit să baţi la uşa nepotrivită, e logic că nu ai găsit nimic!
Capul sus şi mai mult curaj!

| KindKid17 explică (pentru drogh):

Ai vorbit din experienta? Mi-a placut raspunsul tau happy Cel mai bine ar fi sa o las, dar o plac de mult timp, si nu prea reusesc asta sad Si alte fete cu care sa vorbesc, nu cunosc... cele din clasa mea sunt naspa, si altele nu cunosc sad

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu poti cuceri o fata daca esti timid. Iar daca nu e la acelasi liceu mergi pana la liceul ei, sau in alte zone unde stii ca dai de ea.

| horansgang a răspuns:

Poti, mai, cum sa nu. depinde daca fata te place, de exemplu daca stii sa vorbesti cu ea. incearca sa iesi cu ea o data si vedeti atunci daca va potriviti. big grin

| 4psiho a răspuns:

Da, o poți cuceri.
Faptul ca nu e la liceu nu e o problemă. Problemă poate fi în momentul în care o să vă mănânce în pantaloni pentru că e minoră. happy

| thereisnothingleft a răspuns:

Depinde,daca gasesti fata potrivita...

| keepcalm99 a răspuns:

Poti! (daca mai lasi din timiditate) si baga-te pe combinatii ( de preferat pe mai multe fete."nu sta numa' pe una")

| Zizi2001 a răspuns:

Cu siguranță poți.O cunoști? sunteți buni prieteni sau?

| Paramont a răspuns:

Cum sa nu. Daca tot suntem la science fiction sa stii ca oamenii chiar pot respira sub apa

Întrebări similare