Nu este gelozie.Este invidie pur si simplu.Deja ai spus ca l-ai vazut cu alta mai frumoasa mai....Si tu probabil ca esti singura acum.
Asa se intampla si la Baieti stai calma si de obicei apare prea tarziu.Probabil ca in sinea ta te atasasei de el si acum ii duci lipsa.O sa iti treaca.Esti geloasa pentru ca era al tau si chiar daca nu ai avut Sentimente fata de el totusi ceva te-a facut sa te simti nasol.E normal dar e firesc celor care Iubesc si la tine vad ca nu e cazu. Poate ca incepi acum sa simti ceva pentru el nu este exclus.
Nu esti geloasa mai draguto e simplu fapt de invidie pe care o porti in mintea ta ca acea fata fumoasa slaba si mai sociabila ca tine se descurca si isi pescuieste baieti frumosi care se nimereste si fostul tau schimbati comportamentul si Look-ul si ai sa vezi cum vei pescui si tu la fel sper ca te-am ajutat scurt si la obiect bye
Da, poti fi. Poti tine la cineva fara sa iti dau seara chiar tu. nu mereu se intampla asta. Daca el are deja pe cineva, iar tu te gandesti la altcineva, atunci ar fi bine sa-i lasi pe ei in cazul in care nu incepi sa ti a el. Multa bafta!
Pai asta e problema, sunt confuza, nici nu mai stiu ce simt.mi-e teama ca fara sa-mi dau seama am inceput sa tin la el.dar chiar si asa nu mai am ce face, are alta relatie si nu ma pot baga intre ei...