| eeeh a întrebat:

Poti fuma in chirie sau trebuie sa intrebi mai intai propietarul daca poti fuma?

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai in general nu poti sa fumezi in camera, daca ai terasa poti.

| Sofer a răspuns:

Poți fuma dar nu în casa. Fumezi pe balcon. Deci mai bine întrebi proprietarul. Eu asa as impune regula happy.

| Emma30555 a răspuns:

Atâta timp cât plătești o chirie ai dreptul sa te simți ca la tine acasă, deci poți fuma

| Emma30555 a răspuns:

Ba da se poate fiindcă în principiu pro prietarul vine și iti ia banii, nu întra și în casa decât dacă vrea și chiriașul sau dacă ai tu un motiv justificat, poate sa ți o transfere prin cont eventual, nu are dreptul sa te verifice decât dacă sunt plângeri din partea vecinilor. Eu vorbesc din prisma proprietarului nu din prisma chiriașului. Adică după ce îmi da o gălăgie de bani sa stau sa l fac sa se simtă tot el dator și urmărit? Nu zic sa strice sa fie neglijent dar poate sa fumeze și sa facă curat când vrea el fiindcă dacă sta la mine 5 ani oricum după ce pleacă eu va trebui sa zugrăvesc și sa aduc unele îmbunătățiri pentru noul chiriaș. Când plătești 9 milioane pentru un apartament în care stai, ai și unele drepturi nu doar obligații și normal este sa te simți în largul tău în acea casa, dacă dai de proprietari prea disperați e bine sa ți cauți altul, care sa nu aibă o casa de lux dar acceptabila astfel încât sa nu se panicheze ca ești fumător, oricum nu te poate urmări în casa sa vadă ce faci e absurd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fuma linistit, nu am vazut pana acum proprietari care sa aiba ceva impotriva fumatului. Daca era o problema asta, probabil ti se spunea dinainte sa nu fumezi