Poti, dar nu este recomandat, fiindca este cea mai imputita si mai dureroasa perioada a femeii, cand are dureri mari de cilcu si cand se pot declansa hemoragii, sau se pot face infectii.
Am mici scurgeri e prima luna cand iau anticonceptionale si a 12 zi astazi am 2 3 picaturi
Amana sexul pana nu mai ai deloc sangerari, ca nu se stie ce ai si poti sa declansezi hemoragie.
In orice caz, nu-i curat locul sa te simti ok sa faci sex in conditiile astea. cum crezi ca coboara barbatul ala acolo jos sa -ti faca preludiu, cum te-ai simti, sa sangerezi?
Din întrebarea anterioară, cred ca te referi dacă poți să faci sex deși ai sângerări din cauza anticoncepționalelor, poți să o faci, dacă nu sângerezi rău, și nu te deranjează un pic de murdărie de sânge, anticoncepționalele te vor proteja de sarcină, nu îți face griji.
Presupun ca ne intrebi daca esti protejata de anticonceptionale impotriva unei sarcini nedorite si in perioada aceea. Daca da, raspunsul este DA
Daca doar te gandesti daca e ok sa ai relatii intime in timpul menstruatiei, atunci si aici raspunsul este da. nu faci infectii si nici nu e o perioada imputita cum sugereaza cineva aici, nu pot sa cred ca o femeie ar spune asa ceva... bine, nu sunt convins ca violeta e femeie
NameInUse întreabă: