| GEORGIANA3489 a întrebat:

Poti intretine relatii intime cand ai luat anticonceptionale si inca ai sangerari?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti, dar nu este recomandat, fiindca este cea mai imputita si mai dureroasa perioada a femeii, cand are dureri mari de cilcu si cand se pot declansa hemoragii, sau se pot face infectii.

| GEORGIANA3489 explică (pentru Violleta2022):

Am mici scurgeri e prima luna cand iau anticonceptionale si a 12 zi astazi am 2 3 picaturi

| Violleta2022 a răspuns (pentru GEORGIANA3489):

Amana sexul pana nu mai ai deloc sangerari, ca nu se stie ce ai si poti sa declansezi hemoragie.
In orice caz, nu-i curat locul sa te simti ok sa faci sex in conditiile astea. cum crezi ca coboara barbatul ala acolo jos sa -ti faca preludiu, cum te-ai simti, sa sangerezi?

| Madaxo97 a răspuns:

Din întrebarea anterioară, cred ca te referi dacă poți să faci sex deși ai sângerări din cauza anticoncepționalelor, poți să o faci, dacă nu sângerezi rău, și nu te deranjează un pic de murdărie de sânge, anticoncepționalele te vor proteja de sarcină, nu îți face griji.

| Robert2526 a răspuns:

Presupun ca ne intrebi daca esti protejata de anticonceptionale impotriva unei sarcini nedorite si in perioada aceea. Daca da, raspunsul este DA

Daca doar te gandesti daca e ok sa ai relatii intime in timpul menstruatiei, atunci si aici raspunsul este da. nu faci infectii si nici nu e o perioada imputita cum sugereaza cineva aici, nu pot sa cred ca o femeie ar spune asa ceva... bine, nu sunt convins ca violeta e femeie

| DontActLikeMe a răspuns:

Nu te oprește nimic.