| ZupperSweet a întrebat:

Poti intretine, sau mai bine spus continua o relatie doar prin intermediul telefonului si netului... in conditiiile in care te vezi cu pers respectiva doar o data la 3 luni?

12 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Sansele reale sunt foarte mici, acum depinde de cat de mult isi doresc cei doi sa tina relatia. E greu pentru ca relatia de genu acesta te impiedica sa fi langa celalalt cand ai/are nevoie.Eu nu as putea sa fac asta, dar bravo celor care pot.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Depinde de taria sentimentelor dintre voi.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Timp si sper sa cred ca da.
sunt la inceputul unei relatii de genul asta si. sper din toata inima... da reusim sa o ducem asa 1 an de zile.

| Instinkt a răspuns:

Depinde dc va vedeti si in realitate ar fi bine pentru relatie

| pinkpanther_4414 a răspuns:

Daca va iubiti si avetii foarte mare incredere unul in celalalt, eu zic ca se poate. Dar daca nu, nu merita sa pierzi timpul, ca s-ar putea sa regreti mai tarziu.

| Monique_3125 a răspuns:

Nu stiu, poate ca as putea...happy

| M.T a răspuns:

Hmmmm poate ca da poate ca nu ...sau poate pe net cu el si in oras cu altultongue e cam naspa asa crede-ma!

| yanna_5323 a răspuns:

Nu o relatie are nevoie de multe si nu o poti intretine de la departare...

| ZupperSweet explică:

Pupimik... si eu sper dar sincer nu cred ca o s pot s o duc la capat... e vorba de incredere iar in ziua de azi nu am incredere nici in mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, majoritatea inseala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de 3 ani jumate am o relatie de genul acesta...

| bybycka a răspuns:

Se poate, la mine de 9 luni se pare ca merge bine...si nu e chiar singura de genu asta! trebuie insa sa ai incredere si sa vreti amn2...