Te cat timp esti cu actualul prieten? Probabil ca nu ai avut timp sa treci peste fostul, mai ales daca a fost prima ta iubire. Presupun ca intotdeauna vei simti ceva pentru primul tip pe care l-ai iubit. Cred ca ar trebui sa ii dai toata atentia ta actualului iubit si sa incerci sa faci relatia sa mearga, facand abstractie de fostul. Daca tot simti ca ceva nu merge inseamna ca esti indragostita de celalalt. Cred totusi ca ar trebui sa fii sincera cu actualul, sa ii spui de la inceput ca inca nu esti gata de ceva serios pentru ca inca nu ti-ai revenit dupa ultima relatia, just in case things don't work out.
Primul nu se uita niciodata dar mai important este actualul! daca il iubeai si te iubea nu te mai desparteai de el, asa ca iubeste-l pe cel pe care il ai si nu alerga dupa 2 ca s-ar putea sa ramai fara amandoi!
Fii atenta. Zicala care spune ca "cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unul", ti se pare cunoscuta?
Uite, Sa stii ca si eu am avut un prieten cu care am stat 2 ani.Il iubeam nespus de mult. Din cauza mai multor lucruri pana la urma ne'am distntat si ne'am despartit. A fost prima mea iubire ca si la tine.Acum sunt cu alt baiat.Ne intelegem de minune.Ne iubim si totul merge foarte bine.Sti zicala aceea pe care mi-a spun si mie mereu "prima iubire nu se uita!"Asa si e.Numai am nicio legatura cu fostul prieten. Abia ne bagam in seama pe strada cand ne vedem dar asta nu inseamna ca totusi in ochii mei nu apare o scanteie cand il vad. Ceva pentru el e pus deoparte in inima mea indiferent ca ne'am despartit sau nu pentru ca totusi a fost prima iubire. Dar cam atat.Eu zic sa stai in continuare cu actualul. Spune-i tot ce ai pe suflet. Daca ai banuieli si ai pus aceasta intrebare este clar ca ai sentimente pentru amandoi.
Si tine minte ca prima iubire nu se uita niciodata.:*