| justroxy a întrebat:

Poti iubi pe cineva fara sa il intalnesti in realitate? Asta m-i s-a intalmplat acum 6 luni, am intalnit pe cineva pe internet si de atunci nu pot sta o zi fara sa vorbesc cu el, fara sa ii aud vocea... Oare sa fie chiar iubire?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Unii se indragostesc, altii nu.
Dragostea virtuala te poate aduce in prag de nebunie.
Hotaratoare e intalnirea live.Atunci,abia,vei stii adevarul!

| mgtow a răspuns:

Tu ai prins drag de el, si iubire nu are cum sa fie pentru ca nu e langa tine. E un dor care va dura mult timp sau se va termina cand gasesti pe altul aproape de casa ta si uiti de cel care e departe.

| Ariciu24 a răspuns:

Nu ie tocmai iubire. si mie mi s aintamplat, pur si simplu iti place compania fetei/baiatului

| Lisadream a răspuns:

Te-ai indragostit de o imagine, de o idee, dar imaginea e incompleta pentru ca pe internet cunosti doar o particica din persoana respectiva. Daca nu vrei sa continui iluzia intalneste-te cu persoana respectiva ...si magia o sa dispara.

| dyenyka a răspuns:

Nu e chiar iubire.Pt tine a devenit o obisnuinta sa vorbesti cu el si ai prins drag de el.Te sfatuiesc sa termini cu el.

| NotYet a răspuns:

Tocmai ce m-am despartit de un baiat care il iubeam ff mult si el m-a inselat si a batut joc de mine noi vorbeam seara pe mess tot timpul asa si eu am prins drag de el si cand ne intalneam simteam ca am aripi deci se poate sa fie dragoste dar ai grija cu cine te incurci. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes