Cel mai probabil te vei simti trist sau chiar singur uneori. Poate chiar melancolic. Dar daca stii cum sa te lupti cu aceste sentimente nu iti vor afecta deciziile
Doar daca e vorba de copii tai sau animalele de companie, in rest sa stai cu un partener care nu te mai iubeste e iadul pe pamant, inevitabil iti va impacta negativ viata.
Again, nu man.Mă bucur că ai întrebat pe aici, la recomandarea mea indirectă presupun.Asta denotă că incepi să te întrebi dacă e ok ceea ce gândești, iar ăsta e primul pas spre vindecarea ta, acceptarea că ai ceva probleme și trebuie rezolvate, cu ajutor eventual.
Îți afectează că te simți nașpa să iubești pe cineva și să nu primești în schimb și tu, dar la un moment dat te resemnezi! Depinde de persoane, unele rămân cu rani care sunt mai sensibile alții merg mai departe.
Eu cu femeile sunt dintr-o bucata daca vad că nu mă plac nu le mai caut. M-a ferit Dumnezeu sa mă îndrăgostesc, ele au fost de mine îndrăgostite eu nu prea decât de una singură! Eu pot rezista milenii și singur că sunt introvertit! Oricum sunt sigur că o să rămân nenorocit daca mă voi îndrăgosti și aia își va bate joc, cred că de asta Dumnezeu mă ferește să cunosc o fata, de abia pot lupta cu depresia și anxietatea nu sa putea face față unei decepții in dragoste!