| Addriana_2885 a întrebat:

Poti iubii pe cineva cu care ai vorbit decat pe mess si la telefon, fara sa te fi vazut niciodata cu acea persoana? astept cat mai multe parerihappy

Răspuns Câştigător
| Fifylici a răspuns:

Asta e un subiect delicat.Si la telefon si pe mess in momentul in care vb cu cineva si simti ca este ceva intens se poate activa sentimentul de atasare este acel ceva care te face sa iti doresti sa vb si mai mult cu persoana respectiva, iti intra la inima dar nu cred ca asta o pot numi iubire. Iubirea inseamna mult mai mult decat simple conversatii pe net sau pe tel.Inseamna incredere si siguranta si nu stiu daca acceste mijloace de tinere a legaturii ti le poate oferi.
In cazul in care ca vedeti fata in fata si va da-ti seama ca va placeti cu adevarat, atunci relatia poate evolua.

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Sigur ca poti

| cReAtZa93 a răspuns:

Da poti iubi:-)si eu sunt in aceeiasi situatie daca vr s mai vb lasati id l mesaj:*

| cuty a răspuns:

Da nu trebuie sa-l vezi important este sal cunosti si apoi sa vezi cum arata deci DA poti sal iubesti important este saty asculti inima chiar daca suna foarte siropos... e adevarat mai trebuie sa va intalniti fata in fata sa vedety daca va intelegeti la fel de bine... GOOD LOOK:-P

| deviant18 a răspuns:

Citeste intrebarile mele. ante penultima pusa. o sa ai acolo raspunsulbig grin

| Night a răspuns:

Da, se poate, doar ca trebuie sa va vedeti si fata in fata pentru ca relatia voastra sa evolueze si sa poti avea incredere el...succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pot.Si eu m-am indragostit de un baiat chiar daca nu l-am vazut niciodata, doar vb la tel si pe mess. Dar mereu imi sta gandul la el si cand ma cert cu el plang,, Nu trebuie sa te vezi cu el pentru al iubi:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. poti.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poate depinde ce simti tu prin convorbirile acelea sincer mi s-a intamplat