Sigur ca da. Eu am emotii si pentru prima zi dupa menstruatie. Si eu is in risc, dar eu is casatorita.
Exista riscul sa fiu insarcinata tinand cont ca am facut sex neprotejat, coit intrerupt, nu a ejaculat, la 3 zile dupa ce am terminat menstruatia? Precizez ca am luat postinor la 28 de ore. sper sa nu fi fost prea tarziu...
Nu este o regula fixa sa ramai exct cand spune calculatorul. iti spun din propria mea experienta eu am ramas exact dupa terminarea ciclului din prima zi. si eu am un ciclu regulat (28 zile) si ciclul ma tinea 7 zile. si imediat dupa terminare am avut doar un singur contact neprotejat si am ramas insarcinata. si eu stiam ca trebuie sa numeri 10 zile de la prima zi a ciclului si ca nu ramai. (fals) eu am ramas din prima zi. acum sunt foarte fericita am un baietel si acum ne mai dorim o fetita.
Nu cred ca se poate asa ceva! Si eu am o problema de genu. am facut-o cu iubitul meu dupa 5 zile dupa menstruatie si inca nu mi-a venit. Ideea e ca mie niciodata nu imi vine regulat. imi curge de cateva zile un lichid alb. Sa mai astept sau sa iau masuri?
Sunteti toti ft destepti in timpul menstruatiei e imposibil sa ramai insarcinata chiar daca partenerul lasa in tine si 2-3 zile dupa menstruatie. asta este perioada 100% sigura ca nu ramai chiar daca ejaculeaza in tine cu galeata. pentru ca prin menstruatie elimini faimosul ovul si din moment ce il elimini si nu mai exista material din ce mama dracului sa ramai insarcinatA? nu mai vorbiti fratilor daca habar nu aveti. in timpul menstruatiei si 2 zile dupa nu ai cum sa ramai pentru ca nu ai din ce
Vad ca unii sunt foarte siguri ca nu poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei si dupa nu stiu cate zile. poti ramane oricand, depinde de organism, nu e o regula pentru nimeni.