| anzhyno a întrebat:

Poti ramane insarcinata daca esti doar linsa pe vagin? O prietena imi zicea ca poti ramane.

Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

Daca prin cine stie ce metode anormale ajunge propria sperma sau sperma altuia in gura lui atunci se poate intampla. sau daca te lige o fata care i-a facut sex oral unui tip. nu poate nimeni sa zica 100% nu.
insa trebuie sa fii realista si sa-ti dai seama ca daca iti cunosti iubitul nu ai de ce sa te temi.
daca esti asa de speriata fa sex folosind metoda calendarului sau pune-ti fir daca ginecologul tau considera ca esti pregatita pentru asta

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practici sexul (indeferent de natura lui) și nu știi nimic de viața sexuală cu bune și cu rele, interesant!
Câți ani ai?
Se numește sex oral și nu rămâi însărcinată!
Pa, pa.

| EnvyU a răspuns:

Daca esti fata, si ai sub 15 ani, te rog frumos din tot sufletelul meu, stai linistita si nu fa prostii pentru ca vei regreta. Nu poti sa ramai insarcinata decat daca sperma baiatului ajunge in vaginul fetei.

| DoamnaGărgă a răspuns:

Ar fi culmea. Evident ca nu!

| corbulalbrosu a răspuns:

Te-a mintit, sau si-a batut joc de tine.Cum ai putut crede asa ceva. Cati ani ai din moment ce nu stii care este modul de procreere. Ar fi indicat sa incepi sa citesti si sa inveti deoarece vei intreba azi maine cum sa faci sex.

| Foxyyyy a răspuns:

Cred ca voi ganditi cu vaginul.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu le mai crede pe toate netoatele si documenteaza-te! Sunt lucruri esentiale de stiut daca esti fata...

| NoName0x0 a răspuns:

laughing)) Asta e o intrebare pusa la caterinca, nu?

| Quassaar a răspuns:

Vreau să-l vad si eu pe individul care reușește sa " linga pe vagin". laughing))

| LeZizu a răspuns:

Te minte.